Ravioli cu carne si sos de rosii

de lia maria in Paste, 21 Mai 2012 | 2786 vizualizari

 

Cina e gata, va astept la masa :))))

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 400 g faina
  • 2 oua
  • 150ml apa
  • ½ lingurita sare
  • Umplutura:
  • 200 g carne tocata, calita
  • Sos:
  • 3 linguri pasta de rosii
  • 2 linguri apa
  • 1 lingurita miere
  • ½ lingurita usturoi granule
  • sare
  • piper alb
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ravioli cu carne si sos de rosii:

Framantam un aluat bine lucrat pe care-l intindem cat mai subtire.Taiem dreptunghiuri, pudram forma cu faina, asezam aluatul, apasam putin cu degetul , adaugam in fiecare gropita cate putina carnita pana le umplem pe toate. Deasupra intindem alt dreptunghi de aluat si cu sucitorul rulam, apasat deasupra formei.

Punem o oala cu apa la fiert si cand clocoteste punem coltunasii si-i fierbem cam 15’, apoi ii clatim sub jet de apa rece.

Pt sos: punem ingredientele intr-o craticioara le amestecam si le lasam sa dea 2-3 clocote.

Servim coltunasii calzi cu sos deasupra.

Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ravioli cu carne si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Ravioli cu carne si sos de rosii-0
Ravioli cu carne si sos de rosii-1
Ravioli cu carne si sos de rosii-2
Ravioli cu carne si sos de rosii-3
Ravioli cu carne si sos de rosii-4
Ravioli cu carne si sos de rosii-5

COMENTARII (20)

MIUTA

MIUTA 1

23.05.2012, 11:57

Wauuuuu vreau si eu,imi placeeee

lia maria

lia maria 1

23.05.2012, 20:37

Va multumesc tuturor si va servesc cu drag

Sim0na

Sim0na 1

23.05.2012, 22:10

Ce minunat arata...

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!