Reteta de biban proaspat, cu ardei la cuptor

de Catalina L in Peste, 21 Noi 2022 | 2704 vizualizari

 

Aceasta Reteta de biban proaspat, cu ardei la cuptor este una simpla si rapid de facut.

Va trebuie numai un peste bun si proaspat.
Ca si ingrediente sunt necesare: biban, usturoi, sos de rosii, ardei, ceapa, ulei de masline.
https://www.blogulluicatalina.com/2020/12/biban-proaspat-cu-ardei-la-cuptor.html

 

INGREDIENTE

  • Ingredientele pentru Reteta de biban proaspat, cu ardei la cuptor 
  • 1 biban de mare proaspat curatat si vidat
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri sos de rosii
  • 1/2 ardel verde
  • 1/2 ardel rosu
  • 1 ceapa
  • sare, piper
  • 3 linguri ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de biban proaspat, cu ardei la cuptor:

Iata cum se prepara Reteta de biban proaspat, cu ardei la cuptor 

Incalziti cuptorul la 180°C.
Curatati ceapa si usturoiul.

Tocati usturoiul si taiati ceapa lamele.

Spalati pestele, uscati-l cu un prosop de hartie.

Puneti sare si ungeti-l cu sos de rosii pe toata suprafata si in interiorul lui.

Puneti-l intr-un vas pentru cuptor.

Ungeti-l cu ulei de masline si puneti deasupra si alaturi de el ceapa, usturoiul si lamelele de ardei.

Varsati 100 ml de apa si dati la cuptor timp de 30 de minute.

Serviti-l simplu cu paine completa sau cu orez natur/ orez konjac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de biban proaspat, cu ardei la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4847 puncte

oanapl

1550 puncte

mihaelar63

1439 puncte

madi_marin

1092 puncte

Rocsi

749 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Conopida cu ton la cuptor