Reteta de desert austriac

de dantes in Prajituri, 20 Sep 2022 | 9041 vizualizari

 

 Reteta de desert austriac este delicioasa si se prepara rapid.
Pentru reteta de desert austriac sunt necesare ingredientele: oua, unt, lapte, zahar si faina.

 

INGREDIENTE

  • Iata care sunt ingredientele pentru reteta de desert austriac
  • 7 buc oua
  • 80 gr zahar
  • 2 linguri faina alba pentru prajituri
  • 1 lingura amidon de porumb
  • 50 gr unt
  • 3 linguri lapte
  • 1 lingura coaja de lamaie
  • 10 ml esenta de vanilie Bourbon
  • 2 linguri zahar pudra
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de desert austriac:

Iata cat de simplu se prepara Reteta de desert austriac:

Se separa albusurile de galbenusuri si se bat impreuna cu zaharul pana se intaresc si se adauga galbenusurile, faina, amidonul, coaja de lamaie si esenta de vanilie, pe rand si le amestecam usor cu ajutorul unei spatule.   

Se unge tava cu unt si se adauga cele 3 linguri de lapte si se toarna compozitia pe trei randuri.                                                      

Se introduce tava in cuptorul preincalzit la 180°C si se coace circa 15 minute. Se scoate tava si se lasa la racit si pudram cu zaharul pudra.

     Vezi si reteta de Prajitura rapida cu iaurt si banana 

            

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de desert austriac" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4847 puncte

oanapl

1550 puncte

mihaelar63

1439 puncte

madi_marin

1092 puncte

Rocsi

749 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura "Petre Roman"