Reteta de limba de porc cu masline

de Caty in Mancaruri cu carne, 14 Noi 2022 | 4130 vizualizari

 

Vreau sa va prezint o reteta mancare de limba cu masline, de la soacra mea, cu mici modificari. Ea pune putin vin, eu nu pun deloc.
Pentru aceasta Reteta de limba de porc cu masline, avem nevoie de cateva ingrediente principale: limba de porc, ceapa, ardei, morcovi, masline.

 

INGREDIENTE

  • Ingredientele pentru Reteta de limba de porc cu masline sunt:
  • 1 kg limba de porc
  • 4 cepe mari
  • 1 ardei gras rosu mare
  • 2 foi dafin
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • o bucata de telina
  • 100 ml ulei
  • 2-3 linguri pasta de tomate
  • 100 g masline negre
  • sare
  • piper negru proaspat macinat
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de limba de porc cu masline:

Iata cum se prepara Reteta de limba de porc cu masline

Limbile de porc le oparim timp de 5 minute apoi le curatam de pielita.

Dupa ce le-am curatat, le punem la fiert intr-o oala cu apa rece. Spumuim de cate ori este nevoie apoi punem o ceapa, morcovul, pastarnacul, telina. foile de dafin.Tinem pe foc pana ce limba este fiarta bine.

Celelalte 3 cepe le taiem marunt si le punem la calit intr-o cratita. Adaugam si ardeiul taiat felii, putina sare, piper negru si din cand in cand, cate un pic de supa de la limba.

Cand ceapa s-a inmuiat, adaugam bulionul, maslinele si putin din supa. Lasam sa fiarba 5 minute dupa care adaugam limba si morcovul taiate felii. Gustam de sare si mai lasam sa dea cateva clocote. 

Se serveste cu patrunjel verde presarat deasupra.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de limba de porc cu masline" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu burgul picant-"Sebzeli pilav"- cu snitele de vita