Reteta de preparare a papanasilor

de nadina73 in Dulciuri, 6 Mai 2010 | 5999 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor sunt grozav de buni

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 500 branza vaci
  • 3 oua
  • 16 lingurite de gris
  • 5-6 lingurite de faina alba
  • 2 vanilii
  • pesmet (1 cana)
  • zahar brun 5-6 linguri
  • putin ulei
  • putina sare
Portii: 30
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor:

Reteta de preparare a papanasilor Se scurge branza daca e cazul (depinde de branza) se amesteca cu ouale, faina ,grisul si vaniliile si se amesteca bine ,(trebuie sa iasa o pasta crema mai moale,sa se poata modela usor)

Se pune apa la fiert intr-o cratita de 3-4 litri ,cu putina sare  ,iar cand  fierbe se da focul la mic .Se formeaza in mana mingiute mici care se pun in apa si se lasa sa fiarba 5 minute.

Apoi se scot cu ajutorul unei palete si se trec prin pesmetul prajit in putin ulei si apoi amestecat cu zaharul brun

Se servesc calzi cu smantana sau iaurt natural sau ....simpli pudrati cu zahar

Din aceste cantitati vor iesi aproximativ 30-33 bucati,

eu am facut portie dubla si mi-au iesit 76 bucati

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (39)

nadina73 1

07.05.2010, 14:54

buni dar parca ziceai ca faci si tu ?sau nu am inteles bine

rivka 1

07.05.2010, 15:40

o da, asa ii facea si maicamia cand eram mici, i-am pus la favorite sa-i fac si eu cand ajung acasa , superbuni!

nadina73 1

07.05.2010, 15:42

prima data vino pe la mine manancai si apoi mergi acasa

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert reteta de preparare a papanasilor cu dulceata de afine