Reteta de preparare a papanasilor

de nadina73 in Dulciuri, 6 Mai 2010 | 3836 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor sunt grozav de buni

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 500 branza vaci
  • 3 oua
  • 16 lingurite de gris
  • 5-6 lingurite de faina alba
  • 2 vanilii
  • pesmet (1 cana)
  • zahar brun 5-6 linguri
  • putin ulei
  • putina sare
Portii: 30
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor:

Reteta de preparare a papanasilor Se scurge branza daca e cazul (depinde de branza) se amesteca cu ouale, faina ,grisul si vaniliile si se amesteca bine ,(trebuie sa iasa o pasta crema mai moale,sa se poata modela usor)


Se pune apa la fiert intr-o cratita de 3-4 litri ,cu putina sare ,iar cand fierbe se da focul la mic .Se formeaza in mana mingiute mici care se pun in apa si se lasa sa fiarba 5 minute.


Apoi se scot cu ajutorul unei palete si se trec prin pesmetul prajit in putin ulei si apoi amestecat cu zaharul brun


Se servesc calzi cu smantana sau iaurt natural sau ....simpli pudrati cu zahar


Din aceste cantitati vor iesi aproximativ 30-33 bucati,


eu am facut portie dubla si mi-au iesit 76 bucati


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (39)

nadina73 1

07.05.2010, 14:54

buni dar parca ziceai ca faci si tu ?sau nu am inteles bine

rivka 1

07.05.2010, 15:40

o da, asa ii facea si maicamia cand eram mici, i-am pus la favorite sa-i fac si eu cand ajung acasa , superbuni!

nadina73 1

07.05.2010, 15:42

prima data vino pe la mine manancai si apoi mergi acasa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

katty

8550 puncte

Rocsi

6580 puncte

noiinbucatarie

3960 puncte

RODIMUR

3250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Coltunasi ca la mama acasa