Reteta de preparare a papanasilor

de epurasha2bb in Prajituri, 6 Mai 2010 | 2454 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor pt.pofticiosi!

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 1/2 kg branza moale de vaca,
  • 400 g faina alba,
  • 2 -3 linguri de zahar
  • 1 lingura bicarbonat de sodiu alimentar,
  • 2 pliculete zahar vanilinat,
  • 2 oua,
  • 1 esenta vanilie
  • .Pentru ornament:
  • o cutie smantana,
  • zahar,
  • bucatele de ciocolata,
  • alune de padure,
  • dulceata de cirese sau visine
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor:

Reteta de preparare a papanasilor


Se bat albusurile spuma,


se adauga galbenusurile si zaharul, apoi faina in ploaie, amestecata cu bicarbonatul.


Branza se rade si se presara usor si ea.


Se pune si fiola de esenta de vanilie.


Se face o coca moale ca de gogosi.


Se formeaza inele groase si gogoloaie mici.


Se prajesc in ulei incins.


Se orneaza cu smantana batuta cu zahar vanilat si peste ea se picura dulceata sau ciocolata topita si alune

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Rocsi 1

06.05.2010, 19:45

iami iami

nadina73 1

07.05.2010, 01:11

mariana in ulei eu nu am mancat pana acum dar am sa incerccu siguranta sant grozavi

epurasha2bb 1

07.05.2010, 08:18

multumesc fetelor!
nadina facem schimb, imi dai unul de la tine iti da unu de la mine si ne facem pofta.asta sunt cam ca nist gogosi cu branza la gust darceva mai fin.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de pui cu găluște imperiale

ieri la 21:31

Pizza cu balt de broccoli

de Bunica 7

ieri la 20:33

Tochitura

ieri la 19:23

Hribi sotati

ieri la 19:08

RETETA RECOMANDATA
Prajitura mea desteapta (si ratata) cu capuccino si nutella