Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si finetti by gaby

de Bya Ralu in Dulciuri, 26 Noi 2014 | 4939 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor
Am preparat reteta gabytzei care bineinteles,e extraordinara ca si ea :)) asta se stie deja :)))http://www.bucataras.ro/retete/papanasi-cu-smantana-si-ciocolata-42583.html

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 500 g branza de vaci
  • 3 linguri de zahar
  • 250 g faina
  • 50 g gris
  • 1 lingurita praf de copt cu sofran
  • coaja rasa de lamaie
  • 1 plic zahar vanilat(eu am uitat)
  • 2 ou
  • un praf de sare
  • ulei pentru prajit
  • Pentru decor:
  • smantana
  • finetti duo
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si finetti by gaby:

Reteta de preparare a papanasilor

Intr-un bol se amesteca branza cu ouale si coaja de lamaie.

Adaugam zaharul,faina amestecata cu praful de copt,sarea si grisul.

Se amesteca toate ingredientele.

Pe masa de lucru se pune faina,aluatul se framanata cu mana dandu-i forma de sul,se taie bucati egale,10 forme pentru aluat si 10 bilute.

Uleiul se pune la incins.

Se formeaza di aluat rondele,avand in mijloc o gaura si separata bilute rotunde.

Se pun pe rand papanasi la prajit,se scot pe un servet de hartie pentru a absoarbe uleiul in exces.

Cu o lingura se pune smantana,se pune papanasul,deasupra punem cu o alta lingura finetti,iar deasupra punem biluta de aluat prajita.

 

TIPS-URI

1

 Se pot servii cu dulceata in loc de finetti

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si finetti by gaby" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Reteta de preparare a papanasilor