Reteta de preparare a papanasilor cu stafide

de mihaelar63 in Dulciuri, 9 Feb 2010 | 3560 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor
saptamana asta ne facem de cap , culinar , apoi mai vedem noi .

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 500 gr branza de vaci proaspata
  • 2 oua
  • 1 zahar vaniliat
  • 1 varf cutit sare 
  • 4 linguri gris
  • 100 gr stafide
  • 2 linguri coaja portocala confiata
  • 250 gr pesmet 
  • 100 ml ulei
  • 100 gr zahar
  • dulceata 
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor cu stafide:

Reteta de preparare a papanasilor


1. pesmetul se prajeste cu uleiul intr-o tigaie pana devine auriu . se amesteca tot timpul cu o paleta , sa nu se prinda .se ia de pe foc si se amesteca cu zahar.

2. branza de vaci se amesteca cu ouale , sarea , zharul vaniliat , stafidele , cojile de portocala si gris .

3. intr-o oala cu apa in clocot se pun la fiert papanasii sub forma rotunda , formati din compozitia cu branza .

4. se da focul sa fiarba mediu . se scot papanasii cu ajutorul unei palete cu gauri si se tavalesc prin pesmet .

5. se servesc calzi cu dulceata preferata . eu am avut la indemana de afine .

 

TIPS-URI

1

papanasii sunt fierti cand se ridica la suprafata .

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor cu stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Teo 1

09.02.2010, 21:34

ce inventii sanatoase si haioase!mi-ai ''cazut tare simpatica'' Mihaela!

mihaelar63 1

09.02.2010, 23:34

invartim papanasi pentru toata lumea !!!teo sa stii ca sunt inventiisau poate amintiri din alte retete remixate
cred ca ar merge bine si cu smochine

mihaelar63 1

09.02.2010, 23:37

ela , ai putea incerca sa faci cu mai putin gris si sa renunti la pesmet si zahar , eventual ,, stropiti '' usor cu miere .

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec rapid in doua culori