Reteta de preparare a papanasilor prajiti

de Corinuta in Dulciuri, 1 Sep 2010 | 4566 vizualizari

 

 Reteta de preparare a papanasilor

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 250 g branza de vaci
  • 125 g faina
  • 1 ou
  • 50 g zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 lingurita zeama de lamaie
  • 1/2 lingurita de bicarbonat
  • 200 g smantana
  • 2 linguri miere
  • 75 g ciocolata
  • ulei ptr prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor prajiti:

Reteta de preparare a papanasilor


Se amesteca intr-un bol branza cu zaharul, oul, zaharul vanilat si bicarbonatul stins cu zeama de lamaie. Se adauga faina si se framanta aluatul.


Se ia apoi cate o lingura de aluat si, cu mainile pudrate cu faina, se formeaza bilute, se turtesc si cu degetul mare se formeaza o adancitura in mijloc. Se formeaza tot atatea bilute mici ptr capacul acestora.


Se pune uleiul la incins. Se prajesc papanasii la foc mediu pe ambele parti pana devin maronii, apoi se scot pe un servetel de hartie.


Se amesteca bine smantana cu mierea. Ciocolata se topeste pe baie de aburi sau la microunde. Se toarna smantana peste papanasi, se pune capacul pe fiecare si se orneaza cu ciocolata, apoi se servesc.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor prajiti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 45 %
199.99 lei
109.99 lei

Trimmer T820E

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

ela 1

06.09.2010, 01:03

cum arata......

Corinuta 1

06.09.2010, 19:14

Ela, multumesc!

Cris2711 1

02.03.2011, 18:44

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert trufe cu pudra de roscove
  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

RETETA RECOMANDATA
Prajitura" Superba"