Reteta de preparare a papanasilor prajiti

de Corinuta in Dulciuri, 1 Sep 2010 | 6644 vizualizari

 

 Reteta de preparare a papanasilor

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 250 g branza de vaci
  • 125 g faina
  • 1 ou
  • 50 g zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 lingurita zeama de lamaie
  • 1/2 lingurita de bicarbonat
  • 200 g smantana
  • 2 linguri miere
  • 75 g ciocolata
  • ulei ptr prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor prajiti:

Reteta de preparare a papanasilor

Se amesteca intr-un bol branza cu zaharul, oul, zaharul vanilat si bicarbonatul stins cu zeama de lamaie. Se adauga faina si se framanta aluatul.

Se ia apoi cate o lingura de aluat si, cu mainile pudrate cu faina, se formeaza bilute, se turtesc si cu degetul mare se formeaza o adancitura in mijloc. Se formeaza tot atatea bilute mici ptr capacul acestora.

Se pune uleiul la incins. Se prajesc papanasii la foc mediu pe ambele parti pana devin maronii, apoi se scot pe un servetel de hartie.

Se amesteca bine smantana cu mierea. Ciocolata se topeste pe baie de aburi sau la microunde. Se toarna smantana peste papanasi, se pune capacul pe fiecare si se orneaza cu ciocolata, apoi se servesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor prajiti" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort Arici