Rondele de fitofag cu cartofi umpluti

de nico15 in Peste, 7 Feb 2011 | 4157 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1-2 cartofi  potriviti
  • 1 medalion de fitofag
  • 15 ml smantana lichida
  • 20 g branza de vaci
  • 10 g de telemea de capra
  • 1 catel de usturoi
  • sare,
  • piper,
  • ulei 
  • Pt dessign :
  • praz
  • reductie de acetto balsamico
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rondele de fitofag cu cartofi umpluti:

Se spala cartofii si se pun la fiert in apa cu sare si o lingurita de otet, cartofii vor fierbe in coaja. Se lasa pana sunt trei sferturi fierti dupa care se scot si se lasa sa se raceasca


Separat vom lua medaliobul de fitofag in clatim intr-un jet de apa rece, dupa care se va tapeta cu hartie absorbanta sa ii luam surplusul de apa, se va unge cu ulei si se va pipera, il lasam in asteptare pana cand grill-ul este bine incalzit, dupa care il asezam pe gratar, daca este medalionul mai mare(gros) se va lasa aproximativ 7-10 minute pe fiecare parte, daca nu este facut mai lasati-l este in functie de gratarul fiecaruia.


Separat facem o crema, se va rade telemeaua de capra si se va incorpora in branza de vaci si se va adauga pentru omogenizare si smantana se sareaza, pipereaza se toaca fin si se adauga si catelul de usturoi si o frunza nu prea mare de praz.


Dupa ce cartofii s-au racit le vom da o gaura in mijloc cu aparatul de scos cotorul la mere si vom umple casrtofii cu respectiva pasta rezultata. Se va pune pe gratar atat caroful plin cu crema cat si fitilele scoase de la cartof, se vor rumenii pe ambele parti, cum observati in imaginea alaturata.


Pentru decor, vom folosi acetto balsamico si fire subtiri de praz.


Pofta Buna

 

TIPS-URI

1

(gramaj per portie)

Daca ti-a placut reteta noastra "Rondele de fitofag cu cartofi umpluti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

MotanLaOale 1

08.02.2011, 20:01

frumos arata

nico15 1

08.02.2011, 20:52

Pentru prietena mea Mihaela63, otetul ajuta sa nu se sfarame cartofii dar se pune putin, dragelor toate sunteti invitate la peste hahaha cu conditia sa aduca Medi pestele, hahahaha, hai sa vad ce mai zice acum
Va multumesc pentru frumoasele comentarii.
Nico

Cris2711 1

09.02.2011, 18:27

excelenta prezantarea

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura dungata
  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Dorada la cuptor