Rondele de fitofag cu cartofi umpluti

de nico15 in Peste, 7 Feb 2011 | 3311 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1-2 cartofi  potriviti
  • 1 medalion de fitofag
  • 15 ml smantana lichida
  • 20 g branza de vaci
  • 10 g de telemea de capra
  • 1 catel de usturoi
  • sare,
  • piper,
  • ulei 
  • Pt dessign :
  • praz
  • reductie de acetto balsamico
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rondele de fitofag cu cartofi umpluti:

Se spala cartofii si se pun la fiert in apa cu sare si o lingurita de otet, cartofii vor fierbe in coaja. Se lasa pana sunt trei sferturi fierti dupa care se scot si se lasa sa se raceasca


Separat vom lua medaliobul de fitofag in clatim intr-un jet de apa rece, dupa care se va tapeta cu hartie absorbanta sa ii luam surplusul de apa, se va unge cu ulei si se va pipera, il lasam in asteptare pana cand grill-ul este bine incalzit, dupa care il asezam pe gratar, daca este medalionul mai mare(gros) se va lasa aproximativ 7-10 minute pe fiecare parte, daca nu este facut mai lasati-l este in functie de gratarul fiecaruia.


Separat facem o crema, se va rade telemeaua de capra si se va incorpora in branza de vaci si se va adauga pentru omogenizare si smantana se sareaza, pipereaza se toaca fin si se adauga si catelul de usturoi si o frunza nu prea mare de praz.


Dupa ce cartofii s-au racit le vom da o gaura in mijloc cu aparatul de scos cotorul la mere si vom umple casrtofii cu respectiva pasta rezultata. Se va pune pe gratar atat caroful plin cu crema cat si fitilele scoase de la cartof, se vor rumenii pe ambele parti, cum observati in imaginea alaturata.


Pentru decor, vom folosi acetto balsamico si fire subtiri de praz.


Pofta Buna

 

TIPS-URI

1

(gramaj per portie)

Daca ti-a placut reteta noastra "Rondele de fitofag cu cartofi umpluti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

MotanLaOale 1

08.02.2011, 20:01

frumos arata

nico15 1

08.02.2011, 20:52

Pentru prietena mea Mihaela63, otetul ajuta sa nu se sfarame cartofii dar se pune putin, dragelor toate sunteti invitate la peste hahaha cu conditia sa aduca Medi pestele, hahahaha, hai sa vad ce mai zice acum
Va multumesc pentru frumoasele comentarii.
Nico

Cris2711 1

09.02.2011, 18:27

excelenta prezantarea

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Fitofag cu garnitura de cartofi natur