Rosii umplute cu ciuperci si vinete

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 31 Aug 2010 | 2096 vizualizari

 

Ciuperci si iar ciuperci,dar sant super bune

 

INGREDIENTE

  • 4 rosii potrivite
  • 4ciuperci champignion mari
  • 1 ceapa
  • 1/2 vanata curatata
  • 100 g cascaval
  • 1 lingura unt
  • sare
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute cu ciuperci si vinete:

Se taie capacul de la rosii si se scobesc bine ,apoi se lasa la scurs


Ceapa se toaca marunt, apoi se caleste in putin unt. Se pun ciupercile si vanata tocate marunt , se calesc aproximativ 10 minute ,se condimenteaza cu sare si piper se pune cascavalul (se lasa 1 lingura pt pus deasupa )


Se umplu rosiile scobite si scurse cu compozitia, apoi se pune putin cascaval deasupra si se da tava la cuptor 20 minute, se pune capacelul taiat de la rosii si atunci nu se arde cascavalul. Eu nu l-am mai pus si l-am tocat in compozitie.In tava se pune putin ulei si apa


Sant foarte buna atat calde cat si reci cu un sos de maioneza cu usturoi. Sunt grozave.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu ciuperci si vinete" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

rivka 1

01.09.2010, 19:49

foarte fain arata!

nadina73 1

04.09.2010, 01:09

Adinacarla 1

05.09.2010, 01:44

arata super

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv(2)