Royal Icing

de Doralinda in Torturi, 17 Iun 2013 | 5858 vizualizari

 

Nu cred ca ar suna bine traducerea in romana, dar este o crema folosita ptr a face diverse decoruri ptr torturi, o pasta care se va intari in cateva ore. Am incercat cu cea cumparata din comert, dar nu mi-a placut, asa ca am zis sa o incerc eu, o reteta usoara!
Va va iesi in jur la 500 gr.( poate mai mult, nu am cantarit-o)

 

INGREDIENTE

  • 3 albusuri
  • 3-4 picaturi de zeama de lamaie
  • 800 gr zahar pudra
  • putina vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Royal Icing:

Cerneti zaharul direct in bolul de la mixer, adaugati celelalte ingrediente si mixati la viteza rapida pana va deveni o crema mai tare si omogena, o crema care sa stea daca o puneti. Acoperiti vasul cu un prosop umed si apoi inchis intr-o punga de plastic pana o veti folosi.

 

TIPS-URI

1

Ptr a avea diferite culori, adaugati cateva picaturi de culoare alimentara.

2

Daca dorita sa straluceasca, puneti o lingurita de glicerina alimentara.

3

Poate ramane ptr cca 2 saptamani dar lasata la temperatura camerei si intr-un vas inchis ermetic.

4

Daca doriti sa decorati un tort cu aceasta glazura, ptr ca se ususca incet, decorati tortul (daca e fara crema de ciocolata) cu 1 zi inainte ( daca tortul e doar din blat, nu va fie frica ca se strica, e ca si cum ati lasa un chec afara!)

Daca ti-a placut reteta noastra "Royal Icing" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Hand Mixer Pink

- 43 %
69.99 lei
39.99 lei

COMENTARII (30)

Doralinda 1

17.06.2013, 20:39

Exact soryna, le-am lasat peste noapte si l-am folosit a doua zi, s-au intarit ca niste bomboane, asa ca mi-au stat foarte bine pe tort! Iar din cele care mi-au ramas, le-am pus intr-o cutie inchisa ermetic si le poti folosi in urmatoarele 2-3 saptamani( sunt ca si bomboanele din comert, care stau pe rafturi cu lunile cred!) cand faci ornamente, sa le pui pe o foaie de copt ca sa le poti dezlipi usor fara sa se sparga!

loredanaaa 1

17.06.2013, 23:39

ce fain

Doralinda 1

18.06.2013, 01:46

Loredana

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aperitiv biscuiti sarati
  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

  • 29

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rapida cu capsuni si nectarine

de oanapl 5

ieri la 23:12

Tarta cu ciuperci, broccoli si telemea

de oanapl 5

ieri la 19:34

Cartofi franțuzești

de RODIMUR 1

ieri la 16:32