Royal Icing

de Doralinda in Torturi, 17 Iun 2013 | 8597 vizualizari

 

Nu cred ca ar suna bine traducerea in romana, dar este o crema folosita ptr a face diverse decoruri ptr torturi, o pasta care se va intari in cateva ore. Am incercat cu cea cumparata din comert, dar nu mi-a placut, asa ca am zis sa o incerc eu, o reteta usoara!
Va va iesi in jur la 500 gr.( poate mai mult, nu am cantarit-o)

 

INGREDIENTE

  • 3 albusuri
  • 3-4 picaturi de zeama de lamaie
  • 800 gr zahar pudra
  • putina vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Royal Icing:

Cerneti zaharul direct in bolul de la mixer, adaugati celelalte ingrediente si mixati la viteza rapida pana va deveni o crema mai tare si omogena, o crema care sa stea daca o puneti. Acoperiti vasul cu un prosop umed si apoi inchis intr-o punga de plastic pana o veti folosi.

TIPS-URI

1

Ptr a avea diferite culori, adaugati cateva picaturi de culoare alimentara.

2

Daca dorita sa straluceasca, puneti o lingurita de glicerina alimentara.

3

Poate ramane ptr cca 2 saptamani dar lasata la temperatura camerei si intr-un vas inchis ermetic.

4

Daca doriti sa decorati un tort cu aceasta glazura, ptr ca se ususca incet, decorati tortul (daca e fara crema de ciocolata) cu 1 zi inainte ( daca tortul e doar din blat, nu va fie frica ca se strica, e ca si cum ati lasa un chec afara!)

Daca ti-a placut reteta noastra "Royal Icing" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Bijou Espresso Machine

- 600 lei
1599.99 lei
999.99 lei

Prima Latte III rosu

- 200 lei
1699.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (30)

Doralinda 1

17.06.2013, 20:39

Exact soryna, le-am lasat peste noapte si l-am folosit a doua zi, s-au intarit ca niste bomboane, asa ca mi-au stat foarte bine pe tort! Iar din cele care mi-au ramas, le-am pus intr-o cutie inchisa ermetic si le poti folosi in urmatoarele 2-3 saptamani( sunt ca si bomboanele din comert, care stau pe rafturi cu lunile cred!) cand faci ornamente, sa le pui pe o foaie de copt ca sa le poti dezlipi usor fara sa se sparga!

loredanaaa 1

17.06.2013, 23:39

ce fain

Doralinda 1

18.06.2013, 01:46

Loredana

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa crema de morcovi cu ghimbir

de Anett 1

ieri la 21:54

Faguri

ieri la 16:03

Paine cu faina integrala de secara si tarate de grau

de katty 7

ieri la 14:11

Ciuperci coapte cu verdeturi (de post)

de katty 7

ieri la 14:05

Hummus de fasole

de katty 7

ieri la 11:33

TOP
utilizatori

katty

5333 puncte

Rocsi

4428 puncte

Constelatialeu

3656 puncte

mihaelar63

3377 puncte

dantes

2307 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu ficatei in sos de rosii
  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa crema de morcovi cu ghimbir

de Anett 1

ieri la 21:54

Faguri

ieri la 16:03

Paine cu faina integrala de secara si tarate de grau

de katty 7

ieri la 14:11

Ciuperci coapte cu verdeturi (de post)

de katty 7

ieri la 14:05

Hummus de fasole

de katty 7

ieri la 11:33

RETETA RECOMANDATA
Tort Cameo