Rulada cu ciuperci

de silvi0ara in Aperitive / Garnituri, 29 Noi 2010 | 3058 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 50g unt
  • 3 linguri faina
  • 1/2l lapte
  • 8 oua
  • 100g cascaval ras
  • 500o ciuperci proaspete
  • 1 ceapa
  • 1 lingurita amidon de porumb
  • 2 felii muchi file afumat
  • 1 lingura patrunjel proaspat tocat
  • sare si piper

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu ciuperci:

Se pune faina intr-un castron,se toarna cate putin lapte si se amesteca sa nu se faca cocoloase.Se amesteca in continuare,punand tot laptele,pana se obtine o ciulama subtire.Se bat ouale separate,foarte bine,si se amesteca in ciulama,se adauga sare si piper si se bate in continuare(este bine sa folositi mixerul).Se unge cu ulei o tava,se pune hartie pergament unsa si ea cu putin unt,apoi se toarna compozitia si se da la cuptorul incins la 180gC pentru 20 de minute.Nu se lasa sa se coaca prea tare ca sa se poate rula.Cand a crescut si a capatat culoarea galbuie,se rastoarna pe un servet pe care am presarat cascavalul ras.Eu nu am avut,asa ca am folosit parmezan ras.



Ceapa se toaca marunt si se caleste in unt impreuna cu feliile de muschi taiate cubulete si ciupercile tocate.Se adauga sare si piper dupa gust si se lasa pe foc pana scade aproape toata zeama,atuci adaugam 1 lingurita de amidon de porumb ca sa se lege compozitia.Dam de pe foc si adaugam patrunjelul tocat fin.Apoi asezam compozitia pe blat,pe toata suprafata,apoi se ruleaza.Se presara cu cascaval si este gata de servit.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

silvi0ara 1

06.12.2010, 20:12

Cris,iti multumesc,esti o scumpa.

silvi0ara 1

06.12.2010, 20:12

BarbatLaCratita,multam frumos.

silvi0ara 1

06.12.2010, 20:13

Nadina,tu sti ca esti prima pe care o strig la capitolul ciuperci.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

O pizza de te lingi pe degete
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute ptr aperitiv