Rulada cu gem

de LadyCrs in Dulciuri, 22 Sep 2012 | 2880 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • un praf de sare
  • 10 linguri de apa fierbinte
  • 2 pliculete de zahar vanilat
  • 200 g zahar
  • 100 g amidon
  • un plic praf copt
  • crema de branza ( mascarpone sau oricare alta)
  • gem/marmelada
  • cacao optional
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu gem:

Cantitatile sunt pentru tava de la aragaz...In cazul in care folositi una mai mica folosim doar jumatate.


Se separa ouale. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare...dupa care adaugam zaharul. Adaugam apa fierbinte si amestecam usor cu o spatula de lemn. Adaugam galbenusurile, unul cate unul amestecand de fiecare data cu miscari usoare de jos in sus. Separat amestecam amidonul cu praful de copt si il cernem deasupra compozitiei de ou si se omogenizeaza. Tapetam cu foaie de copt si lasam la copt la 180 de grade pentru 15-20 minute. Cand este gata se scoate pe un prosop presarat cu zahar pudra, se scoate hartia si se ruleaza. Eu am taiat.o si am umplut o parte cu gem de prune, o parte cu marmelada si crema de branza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu gem" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

gaby_gabytza 1

23.09.2012, 22:39

elucubratiiculinare 1

24.09.2012, 19:55

si eu am facut rulada azi

Bya Ralu 1

02.10.2012, 21:00

delicios

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

5592 puncte

Lau

Lau 9

4159 puncte

Constelatialeu

3711 puncte

RODIMUR

2956 puncte

Rocsi

2904 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prăjitură cu brânză şi fructe de sezon