Rulada cu gem

de LadyCrs in Dulciuri, 22 Sep 2012 | 1647 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • un praf de sare
  • 10 linguri de apa fierbinte
  • 2 pliculete de zahar vanilat
  • 200 g zahar
  • 100 g amidon
  • un plic praf copt
  • crema de branza ( mascarpone sau oricare alta)
  • gem/marmelada
  • cacao optional
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu gem:

Cantitatile sunt pentru tava de la aragaz...In cazul in care folositi una mai mica folosim doar jumatate.


Se separa ouale. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare...dupa care adaugam zaharul. Adaugam apa fierbinte si amestecam usor cu o spatula de lemn. Adaugam galbenusurile, unul cate unul amestecand de fiecare data cu miscari usoare de jos in sus. Separat amestecam amidonul cu praful de copt si il cernem deasupra compozitiei de ou si se omogenizeaza. Tapetam cu foaie de copt si lasam la copt la 180 de grade pentru 15-20 minute. Cand este gata se scoate pe un prosop presarat cu zahar pudra, se scoate hartia si se ruleaza. Eu am taiat.o si am umplut o parte cu gem de prune, o parte cu marmelada si crema de branza.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu gem" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

gaby_gabytza 1

23.09.2012, 22:39

elucubratiiculinare 1

24.09.2012, 19:55

si eu am facut rulada azi

Bya Ralu 1

02.10.2012, 21:00

delicios

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema de branza si sos de fructe