Rulada cu portocale

de Lau in Dulciuri, 23 Mar 2011 | 2185 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g faina
  • 20 g drojdie
  • 200 ml lapte
  • un praf de sare
  • 5 linguri zahar
  • 3 portocale
  • 100 g nuca macinata
  • 4 linguri de zahar
  • 1 ou pentru uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu portocale:

Se face maiaua din drojdie, praful de sare, 2 linguri zahar, 4 linguri lapte si 1 lingura faina, se lasa pana face basici. Se pune faina intr-un castron mai mare se face gaura se adauga maiaua, restul de zaharsi se framanta. Se lasa o ora pana isi dubleaza volumul.


Curatam portocalele si le taiem, adaugam nuca macinata, zaharul si amestecam.


Se intinde o foaie, se adauga compozitia de portocale, se ruleaza si se aseaza in tava. Se unge cu oul batut, se da la cuptor pana se rumeneste deasupra,la foc moderat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu portocale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

mirela0911 1

24.03.2011, 14:02

trebuie sa fie tare buna

Cris2711 1

24.03.2011, 23:04

adry88 1

02.06.2011, 16:46

buna de tot

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

6780 puncte

Constelatialeu

6020 puncte

RODIMUR

5680 puncte

mihaelar63

5600 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert branzoaice
  • 04

    MA

  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

RETETA RECOMANDATA
Cornulete cu vin