Rulada de carne

de kamy in Aperitive / Garnituri, 20 Mar 2011 | 4334 vizualizari

 

Mi-a fost lene sa prajesc piftelele,asa ca am facut o rulada

 

INGREDIENTE

  • 1 kg.carne tocata
  • 3 oua
  • 1 felie franzela(nu proaspata)
  • 2 cartofi potriviti spre mici
  • 1 ceapa
  • o capatana usturoi
  • marar
  • seminte susan
  • sare,piper
  • pesmet
omleta
  • 3 oua
  • 1 lingurita cu varf amidon
  • 1o ml.apa minerala
  • patrunjel
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de carne:

Carnea tocata am pregatit-o ca pentru  piftele...ca aici  http://www.bucataras.ro/retete/chiftele-piftele-14178.html  si o lasam la rece o jumatate de ora.

Facem o omleta din 3 oua,amidonul desfacut cu putina apa minerala,sare,piper si patrunjel verde,

O punem intr-o tigaie la foc mic cu capac deasupra.Cand e coapta dedesupt,punem o farfurie peste tigaie,intoarcem tigaia,dupa care o impingem in tigaie cu partea necoapta in jos.Mai lasam putin pe foc si o scoatem pe o farfurie.

Intindem folie alimentara pe care o umezim cu apa sau ulei,punem carnea tocata pe care o intindem cu mana uda in asa fel incat sa obtinem o foaie de latimea formei de chec in care vom coace rulada. Presaram susan peste carne,punem omleta si cu ajutorul foliei rulam cat putem de strans.

Asezam rulada in forma de chec pe care am tapetat-o cu margarina si pesmet,presaram si deasupra seminte de susan si pesmet si o dam la cuptor,incins in prealabil,la foc mic ptr 30-40 min.(timpul depinde de cuptorul fiecaruia...daca trece testul scobitorii e ok)

Se serveste cu ce garnitura doriti.

Mie imi place enorm pe paine prajita si unsa cu unt.

pofta buna!!!

 

 

RETETA IN IMAGINI

Rulada de carne-0
Rulada de carne-1
Rulada de carne-2
Rulada de carne-3
Rulada de carne-4
Rulada de carne-5
Rulada de carne-6
Rulada de carne-7

COMENTARII (47)

asubana

asubana 1

22.03.2011, 16:34

cred ca o portioara mi-ar ajunge si mie....

kamy

kamy 1

22.03.2011, 18:53

asubana...daca te saturi rpd...ajunge

noiinbucatarie

noiinbucatarie 1

08.08.2016, 16:41

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Prajitura cu crema de lamaie
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!