Rulada de curcan cu legume

de Miha in Aperitive / Garnituri, 1 Mar 2012 | 6235 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ~350 g piept de curcan
  • 5 catei usturoi
  • 1 morcov
  • 1 ou
  • sare si piper
  • patrunjel verde
  • amestec de legume congelate
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de curcan cu legume:

Carnea se toaca la masina de carne, apoi se amesteca impreuna cu morcovul tocat marunt, usturoiul pisat, oul, patrunjelul verde tocat, sare si piper dupa gust.



Pe o bucata de folie de aluminiu unsa cu ulei se intinde compozitia de carne in strat subtirel. Deasupra se pun legumele congelate.



Aici, oferta fiind variata, puteti alege in functie de preferinta voastra. Eu am ales un amestec de porumb cu morcov, ardei, mazare si fasole verde.


Presaram putina sare si piper, apoi ajutandu-ne de folie rulam carnea, pe lungime. Ruloul obtinut il invelim in folia de aluminiu, strangand bine capetele. Punem ruloul intr-un vas termorezistent, punem putina apa, cam de-un deget din inaltimea ruloului, si dam la cuptor la foc mediu, pana scade apa din vas. Desfacem folia, ungem ruloul cu sosul format acolo si dam din nou la coptor pana se rumeneste usor deasupra.



Lasam sa se racoreasca putin, apoi se portioneaza dupa dorinta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de curcan cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Panacris 1

02.03.2012, 12:03

Super, e la rand ptr weekend!

mihaelar63 1

14.05.2012, 12:04

Place mult

Miha 1

14.05.2012, 13:05

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

File de somon cu sos de mustar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Tortellini cu sunca si sos cremos

ieri la 18:46

Ciorbă de cartofi cu afumături

de RODIMUR 5

ieri la 17:51

Pui prajit

de xana 5

ieri la 15:06

Desert tort spirala cu crema de cafea si mascarpone

de Oana 9

ieri la 13:37

RETETA RECOMANDATA
Rulada din piept de curcan