Rulada de porc cu ardei gras si dovlecel

de AnyCostescu in Porc, 27 Noi 2013 | 2926 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg jambon de porc
  • jumatate de ardei gras
  • jumatate de dovlecel
  • sare,
  • piper,
  • boabe de coriandru,
  • busuioc,
  • usturoi granulat
  • 500 ml vin
  • 5 linguri ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de porc cu ardei gras si dovlecel:

Carnea de porc se spala, si se pune pe un tocator. Se pune o folie peste si se bate usor cu ciocanul de snitele. Dupa ce am batut carnea o taiem in 2 bucati. Ardeiul gras si dovlecelul se taie fasii.

Pe fiecare bucata de carne se pun fasii de ardei si dovlecel, se sareaza, se pipereaza si punem si cateva boabe de coriandru. Rulam cu grija si la sfarsit legam cu ata. Se pun rulourile intr-o caserola, stropim cu vin, presaram usturoi granulat si lasam la frigider minim 30 minute.

Dupa acest timp, punem uleiul la incins si adaugam ruladele. Le rumenim frumos, apoi adaugam vinul si 500 ml apa. Lasam sa fiarba aproximativ 30-40 minute. Daca mai este nevoie completati cu apa. Dupa ce ruladele au fiert bine le scoatem intr-o farfurie.

Sosul ramas il reducem pana incepe sa se ingroase putin. Eu am pus si 1 lingura de suc de rosii si 3 catei de usturoi in sos.

Servim rulada cu sos si orice garnitura dorim:)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de porc cu ardei gras si dovlecel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Rulada de porc cu ardei gras si dovlecel-0
Rulada de porc cu ardei gras si dovlecel-1
Rulada de porc cu ardei gras si dovlecel-2
Rulada de porc cu ardei gras si dovlecel-3
Rulada de porc cu ardei gras si dovlecel-4
Rulada de porc cu ardei gras si dovlecel-5
Rulada de porc cu ardei gras si dovlecel-6
Rulada de porc cu ardei gras si dovlecel-7

COMENTARII (23)

Ligia Bxl

Ligia Bxl 1

28.11.2013, 13:51

aaaa de la mine ai un NU,nu ma mai joc,ai avut un bucatar sef care te-a ajutat,deci glumesc,arata super de gust nu ma indoiesc

AnyCostescu

AnyCostescu 1

28.11.2013, 14:41

Mersi

Lia_

Lia_ 1

30.11.2013, 06:25

bravo Any!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!