Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Foarte buna si calda si rece. Minunata si pentru pachetelul de la serviciu.
Am portionat muschiul de porc, obtinand o bucata mai lata si mai subtire. Am condimentat carnea, am impaturit-o in forma initiala, am pus-o intr-un vas, am adaugat putin vin rosu si am lasat-o la rece, peste noapte.
A doua zi, am scos bucata de carne, am batut-o putin si am mai condimentat-o.
Am intins carnea pe o planseta, am asezat frunzele de spanac, mozzarella razuita, ardeiul taiat feliute si apoi am rulat.
Am legat rulada cu o ata, am asezat-o intr-o tava cu hartie de copt ( se putea si fara), am adaugat putin vin si apa in tava si am introdus la cuptor, la foc mediu, pana s-a rumenit bine.
Poate fi servita si ca aperitiv si ca fel principal, alaturi de o garnitura / salata.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult