Rulada de pui cu carnati de casa

de Xandrinne in Pui, 4 Ian 2015 | 2170 vizualizari

 

Am vazut reteta la Rocsi si mi-a placut foarte mult; atat de mult ca nu am rezistat tentatiei si am pregatit-o si eu. Multumesc, Rocsi!

 

INGREDIENTE

  • 4 jumatati de piept de pui,
  • 4 carnati de casa,
  • fasii de ardei rosu/gogosar (eu am avut pus la congelator, deci le-am lasat la dezghetat mai intai),
  • cascaval (optional),
  • 8 cubulete de unt,
  • 1 cutie de rosii decojite, in suc de rosii,
  • 1 foaie de dafin,
  • sare, piper,
  • 2-3 catei de usturoi,
  • boabe de piper,
  • oregano.
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de pui cu carnati de casa:

Batem usor cu ciocanul de snitele pieptul de pui, spalat si tamponat cu prosoape de bucatarie. Condimentam fiecare bucata cu sare si piper, dupa gust.



Asezam pe fiecare felie de piept cate un carnat de casa si fasii de ardei/gogosar; eu am pus si niste fasii de cascaval, care s-a topit la copt si a dat o nuanta delicioasa preparatului (dupa gustul meu, desigur ;) ). Rulam strans carnea, prindem cu scobitori, sau cu snur din silicon.



Punem ruladele intr-o tava/vas termorezistent, le presaram cu oregano. Tocam rosiile decojite (eu le-am lasat asa, intregi); adaugam foaia de dafin, usturoiul, boabele de piper. Pe fiecare rulada punem cate doua cubulete de unt. Eu am adaugat si o cana cu apa la sucul de rosii, si am avut mai mult sos.


Acoperim vasul cu folie de aluminiu, intepam ici-colo cu o scobitoare si dam la cuptor (preincalzit, la 180-200 de grade). Dupa o ora, inlaturam folia de aluminiu si mai lasam vasul in cuptor cca 20 de minute. Intre timp o stropim cu sosul din tava, de 2-3 ori.



E buna si calda, dar si rece.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui cu carnati de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Xandrinne 1

05.01.2015, 22:48

Va multumesc!!

Rocsi, ne-a placut foarte mult!

Panacris 1

06.01.2015, 09:07

mirela0911 1

08.01.2015, 14:17

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de pui cu galuste imperiale

ieri la 21:31

Pizza cu blat de broccoli

de Bunica 7

ieri la 20:33

Tochitura

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Aripioare picante in crusta crocanta