Rulada de pui cu carne tocata (by miha)

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 20 Sep 2010 | 5473 vizualizari

 

O rulada de pui grozava

 

INGREDIENTE

  • 2 buc piept de pui
  • 1 morcov mare
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • 4 catei de usutroi
  • busuioc
  • cimbru
  • 3 linguri ulei masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de pui cu carne tocata (by miha):

Se feliaza pieptul de pui ,se bate bine cu un ciocenel de snitele se condimenteaza cu sare si piper.


O parte din piept l-am fiert in supica dupa care l-am tocat marunt,


Se amesteca carnea tocata cu ouale crude ,usturoi,sare,piper si morcovul tocat sau ras.


Se ia o bucata de carnita batuta se pune compozitia de carne tocata dupa care se infasoara.Se pun rulourile intr-un vas de yena cu putina apa si ulei de masline,se presara busuioc si cimbru si se da tava la cuptor aproximativ 40 minute.


Multumesc Miha de reteta, e grozava

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui cu carne tocata (by miha)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei

Storcator citrice

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

Corinuta 1

26.09.2010, 00:23

super arata!

mena29 1

27.09.2010, 08:44

noiinbucatarie 1

12.10.2016, 16:03

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute la cuptor