Rulada de pui cu cascaval

de Irina in Aperitive / Garnituri, 5 Apr 2015 | 37859 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g piept de pui
  • 4 oua
  • 4 fire de ceapa verde
  • 250 g cascaval Delaco
  • frunze de busuioc
  • sare
  • piper
  • chili
  • busuioc uscat
  • salvie
  • vin alb demisec
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de pui cu cascaval:

Am aranjat feliile de piept de pui una langa alta, suprapunand cam de 2 cm, pentru a obtine o foaie de rulada.


Am tocat ceapa verde si am pus-o in tigaie in putin ulei incins, am amestecat de cateva ori, dupa care am adaugat ouale batute. Omleta obtinuta am pus-o peste carnea de pui.


Am ras cascaval si am presarat din belsug peste omleta, am adaugat busuioc verde tocat marunt, dupa care am condimentat cu sare si piper.


Am rulat cu grija, pentru a nu rupe fasiile de carne si am legat rulada cu sfoara.


Rulada astfel pregatita am asezat-o intr-o tava de Yena de chec cu hartie de copt udata si stoarsa foarte bine.


Pe deasupra am adaugat condimente: sare, piper, chili, busuioc uscat si salvie, am stropit cu ulei de masline si putin vin alb.


Rulada am pus-o in cuptorul incins la 180 grade 45 minute. Daca vi se pare ca nu e suficient de bine facuta, continuati coacerea. Aveti grija ca, din cand in cand, sa o stropiti cu sosul din tava.


Am ras 50 g cascaval, l-am presarat peste rulada si am pus-o din nou la cuptor, pana s-a rumenit usor.


 

TIPS-URI

1

Puteti folosi pulpe dezosate in loc de piept de pui.

2

Aveti grija ca, din cand in cand, sa stropiti rulada cu sosul din tava.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

Carmen_g 1

07.04.2015, 12:07

Foarte buna rulada!

Aletta 1

13.04.2015, 11:37

Voi face si eu,
super idee

Rahela Velicu 1

19.04.2016, 20:40

la favorite!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7070 puncte

Valclaudia

7040 puncte

Rocsi

6350 puncte

Satisfyyourcravings

5440 puncte

Constelatialeu

4960 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort diplomat cu iaurt si ananas
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorbă de fasole boabe cu afumătură

de RODIMUR 5

ieri la 22:24

Salata completa

ieri la 20:00

Salată cu quinoa, avocado si grapefruit

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de conopida cu piure de cartofi