Rulada de spanac cu somon

de La Ancuta in Aperitive / Garnituri, 16 Mai 2011 | 16892 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 450 g spanac fiert si tocat
  • 2 oua
  • 200 g cascaval ras
  • 200 g crema de branza
  • 1 lingura unt
  • 200 g somon afumat
  • marar
  • 2 catei de usturoi
  • sare, piper
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de spanac cu somon:

Spanacul fiert il lasam la racit apoi il tocam si il stoarcem bine de apa. Amestecam apoi spanacul cu 2 oua batute, sare si piper.
Intindem apoi spanacul in tava tapetata cu hartie de copt. Eu am folosit tava de la aragaz.

Presaram cu cascaval ras pe razatoarea cu ochiuri mari si dam la cuptor la foc potrivit ~5 minute. Cascavalul trebuie sa se topeasca, dar sa nu apuce sa se rumeneasca.

Scoatem din cuptor si lasam la racit.

Intre timp amestecam crema de branza cu untul moale. Adaugam usturoiul pisat, marar, sare si putin piper.

Asezam feliile de somon pe toata suprafata ruladei. Intindem apoi crema de branza in strat cat mai uniform.

Rulam cat mai strans posibil, ajutandu-ne de hartia de copt. Rostogolim apoi pe folie alimentara si invelim rulada.
Invelim apoi in folie de aluminiu si dam la frigider peste noapte.

A doua zi portionam in felii de grosimea unui deget.

by Edith

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de spanac cu somon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Oua umplute "Ambasador"