Rulada de spanac cu somon

de La Ancuta in Aperitive / Garnituri, 16 Mai 2011 | 8919 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 450 g spanac fiert si tocat
  • 2 oua
  • 200 g cascaval ras
  • 200 g crema de branza
  • 1 lingura unt
  • 200 g somon afumat
  • marar
  • 2 catei de usturoi
  • sare, piper
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de spanac cu somon:

Spanacul fiert il lasam la racit apoi il tocam si il stoarcem bine de apa. Amestecam apoi spanacul cu 2 oua batute, sare si piper.

Intindem apoi spanacul in tava tapetata cu hartie de copt. Eu am folosit tava de la aragaz.


Presaram cu cascaval ras pe razatoarea cu ochiuri mari si dam la cuptor la foc potrivit ~5 minute. Cascavalul trebuie sa se topeasca, dar sa nu apuce sa se rumeneasca.


Scoatem din cuptor si lasam la racit.


Intre timp amestecam crema de branza cu untul moale. Adaugam usturoiul pisat, marar, sare si putin piper.


Asezam feliile de somon pe toata suprafata ruladei. Intindem apoi crema de branza in strat cat mai uniform.


Rulam cat mai strans posibil, ajutandu-ne de hartia de copt. Rostogolim apoi pe folie alimentara si invelim rulada.

Invelim apoi in folie de aluminiu si dam la frigider peste noapte.


A doua zi portionam in felii de grosimea unui deget.


by Edith

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de spanac cu somon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

La Ancuta 1

15.06.2011, 08:59

Mihaela sper sa-ti placa

mihaelar63 1

15.06.2011, 09:06

E£u sunt absolut sigura

iri_iri 1

23.05.2012, 14:39

buna rau rulada

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Shaorma la farfurie
  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

  • 26

    MA

  • 27

    MI

RETETA RECOMANDATA
Clatita, mic dejun