Ruladă din carne de porc

de Bunica in Mezel de casa, 18 Iun 2015 | 4254 vizualizari

 

Rulada din carne de porc un mezel de casă foarte gustos.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fleică de porc
  • Marinată
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
  • 1 linguriță condimente a la Bunica
  • 100 ml vin roșu
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ruladă din carne de porc:

Spală felica de porc, apoi o usuci cu șervețele absorbante.


Cu ajutorul unui cuțit bine ascuțit o feliezi pentru a fi cât mai subțire.


Pune uleiul de masline, sarea, piperul și condimentele intr-un castron.


Lasă-le 10 minute pentru a se întrepăturnde aromele.


Întinde bucata de carne pe un tocător,Unge-o bine cu marinata pe ambele părți.


Pune carnea intr-o tavă dreptunghiulară,toarnă soluția rămasă peste carne și acoperă vasul cu folie alimentară.


Dă vasul la frigider pentru 12 ore.


Scoați carnea, o pui pe tocător si o rulezi cât mai strâns.


Legi rulada cu ață de bucătărie si o pui într-o tavă pe măsură.


Torni în tava vinul și amestecul de ulei și condimente.


Acoperi tava cu folie de aluminiu și dai la cuptorul încins la 150 grade pentru jumatate de oră.


Scoți tava ,iei folia de aluminiu si dai tava la cuptor.


Din cand în când mai stropești rulada cu zeama din tavă.


Întorci rulada pe toate părțile să fie bine rumenită.


Este coaptă când intră furculița ușor în carne.


Se poate servi ca mezel sau fel principal alături de o garnitură.


TIPS-URI

1

Este de preferat carnea să fie împănată cu grăsime.

2

Eu am folosit carne macră și a iesit mai fadă.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ruladă din carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Constelatialeu 1

19.06.2015, 06:27

Buni,vezi ca ai scos rosia in evidenta...asta-i de camuflaj sa nu atentez eu la carnita....

Ksenya 1

19.06.2015, 09:53

a iesit foarte bine si fara grasime

marcela1979 1

23.04.2016, 15:30

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Rocsi

5380 puncte

mirela0911

3954 puncte

oanapl

3874 puncte

RODIMUR

2979 puncte

mihaelar63

2587 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gem de mure

de Ancutsa 6

ieri la 17:35

Pui în crustă de cașcaval, cu ciuperci, la cuptor

de Ancutsa 6

ieri la 17:21

RETETA RECOMANDATA
Lebar