Rulada din carne tocata cu carnati

de mirela0911 in Porc, 15 Ian 2017 | 1219 vizualizari

 

Mi-a placut tare mult rulada care a adus-o Dia la Paltinis si mi-am zis ca va trebui neaparat sa o fac si eu. Si iata ca i-a venit randul. O minunatie care poate fi servita atat ca aperitiv, cat si la pranz, alaturi de garnitura preferata. Multumesc Dia pentru reteta! >:D<

 

INGREDIENTE

  • 1 k carne de porc, tocata
  • 1 ou
  • sare, piper dupa gust
  • 1 lgt boia dulce
  • patrunjel verde tocat
  • 2 lg pesmet
  • miezul de paine de la 2 felii
  • 3 catei de usturoi
  • 2 lgt dulceata de ardei iute
  • nuca taiat grosier
  • 2 buc carnati
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din carne tocata cu carnati:

Intr-un vas, se pune carnea tocata impreuna cu oul, pesmetul si miezul de paine inmuiat in apa calduta si stors bine. Se adauga boiaua si patrunjelul, iar la final, usturoiul pisat. Se amesteca bine, apoi se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Se omogenizeaza bine.


Pe o bucata de hartie de copt, se pune jumatate din cantitatea de carne si se intinde cu ajutorul sucitorului in forma dreptunghiulara. Se unge cu dulceata de ardei iute, iar deasupra se pune nuca taiata grosier. Se ruleaza ajutandu-ne de hartia de copt apoi se transfera in tava in care se va coace, tapetata cu hartie de copt.


Se intinde si restul de carne. Carnatii se taie in doua (eu i-am taiat pentru ca erau incovoiati si pt a putea rula mai bine carnea), se asaza pe lungime si se incepe rularea cu ajutorul hartie de copt. Pe la jumatatea rularii, se unge o fasie de carne cu putina dulceata de ardei iute si se continua rularea. Se transfera in tava si se da la cuptorul preincalzit la 200 de grade C.


Se coace in jur de 30 de minute, se urmareste cand este gata. Este grozav de buna si calda.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Daca va place mai iute, adaugati mai multa dulceata de ardei iute.

2

Carnatul fiind picant, am uns doar o portiune mica cu dulceata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din carne tocata cu carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

kytz 1

19.01.2017, 18:37

Perfecte!

silvianart 1

20.01.2017, 16:00

Misto tare !!

Panacris 1

28.02.2017, 07:47

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert rulouri cu branza dulce
  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet umplut cu carnat