Rulada din carne tocata cu ciuperci si cascaval Delaco

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 6 Sep 2015 | 3463 vizualizari

 

O rulada satioasa pe gustul tuturor.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne tocata amestec
  • 400 gr ciuperci conserva
  • 200 gr cascaval Delaco
  • 2 oua
  • 1 catel de usturoi
  • 1 ceapa
  • 1 ardei kapia
  • sare
  • piper
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din carne tocata cu ciuperci si cascaval Delaco:

Carnea tocata o punem intr-un castron,peste adaugam cele doua oua,sare,piper,usturoiul pisat,ardeiul si ceapa taiate cubulete si omogenizam compozitia.


Pe o foaie de copt intindem compozitia si ii d-am forma tavii in care vom pune rulada.Cascavalul il d-am prin razatoare si-l presaram peste carnea tocata.Ciupercile din conserva le scurgem bine de apa si le punem peste cascavalul ras.


Cu ajutorul hartiei de copt formam o rulada pe care o punem in forma de copt.D-am la cuptorul incins la 180 de grade pana se rumeneste.Pofta buna.

 

TIPS-URI

1

Putem adauga in compozitia ruladei si pesmet sau o felie de paine inmuiata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din carne tocata cu ciuperci si cascaval Delaco" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Gicuta69 1

07.09.2015, 06:34

reisnaor_2006 1

07.09.2015, 09:55

multumesc

Gherca Daniela 1

07.09.2015, 12:20

buna rulada!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa cu zdrente

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Briose cu branzeturi