Rulada ochi de elefant

de Alinutza80 in Prajituri, 22 Iun 2012 | 24186 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr biscuiti simpli
  • 200 ml apa
  • 200 gr zahar
  • 2 linguri cacao
  • 3 linguri nuca(sau nuca de cocos)
  • 1 esenta de rom
  • Crema:
  • 125 gr unt
  • 5 lg zahar pudra
  • zeama de la o lamaie
  • 3 linguri nuca(sau nuca de cocos)
  • 2-3 banane
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada ochi de elefant:

Biscuitii se sfarma sau se dau prin masina de tocat (mie imi plac mai mari, asa ca i-am sfarmat).


Apa cu zahar se pun pe foc, pana se topeste zaharul. Dupa ce oprim focul se adauga esenta de rom. Se lasa la racit, apoi se pune peste biscuiti si se amesteca bine. Apoi se adauga cacaoa si nuca.


Pana se raceste siropul se pregateste si crema.


Se freaca bine untul cu zaharul si cu zeama de lamaie, apoi se adauga nuca sau nuca de cocos (de fapt reteta este cu nuca de cocos, dar noua ne place mai mult cu nuca).


Se intinde amestecul de biscuiti pe un ceolofan sau pe hartie de copt, peste care se pune crema, se niveleaza uniform si se aseaza bananele una langa alta in prelungire. Se ruleaza cu hartia si se baga la frigider.


Se serveste cu nuca sau nuca de cocos pe deasupra.


Pofta buna!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada ochi de elefant" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

Alinutza80 1

25.06.2012, 09:43

mihaelar63 1

31.07.2012, 22:44

Imi face cu ochiul

Alinutza80 1

01.08.2012, 14:50

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu banane