Rulada taraneasca

de Panacris in Porc, 11 Ian 2013 | 2596 vizualizari

 

Consistent si rapid!

 

INGREDIENTE

  • fleica de porc cca. 600 g,
  • carnati proaspeti cca. 400 g,
  • sare iodata, cimbru,
  • piper proaspat macinat,
  • boia de ardei dulce,
  • mustar clasic,
  • vin albdemisec,
  • cartofi rosii ,
  • ceapa galbena ,
  • sfecla rosie.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada taraneasca:

Fleica de porc se bate usor cu ciocanul de carne pana se uniformizeaza. Se scoate umplutura de carnati si se aseaza peste carne. Se ruleza usor carnea, se prinde cu bete de frigarui, se lasa la rece cca. 25 de minute. Apoi se scoate se portioneaza, se asezoneaza de mirodenii si pune la prajit in cuptor, rumenindu-se bine pe ambele parti, cca 20 de minute la 250 grade. Apoi se ung bucatile cu mustar si se pun din nou la prajit, cca. 5 minute, pe ambele parti, pana se va obtine o crusta frumoasa. Intre timp se curata legumele de coaja si se taie in bucati mai potrivite. Se adauga legumele peste bucatile de carne se adauga cca. 300 ml, vin alb demisec, se acopera cu foile de aluminiu si se da din nou la cuptor ptr cca. 25 de minute, pana se gatesc legumele.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada taraneasca" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Ubulika 1

11.01.2013, 19:25

bunnn

Sim0na 1

12.01.2013, 12:08

delicios!!

Constelatialeu 1

12.01.2013, 22:21

''Legumele'' mele preferate...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulouri de carne cu sos de cascaval si bere neagra