Rulada tricolora

de angyb in Aperitive / Garnituri, 29 Dec 2012 | 12225 vizualizari

 

Am vazut reteta asta la Sidy si salivez la ea de luni de zile asa ca am hotarat sa o fac pentru Craciun .http://www.bucataras.ro/retete/rulada-aperitiv-tricolora-33836.html

 

INGREDIENTE

Aluatul portocaliu:

  • 2 oua
  • 2 linguri de ulei
  • 1 lingura de smantana
  • 2 linguri de faina
  • 1/3 praf de copt
  • 2 linguri de pasta de gogosari
  • sare

Aluatul galben:

  • 2 oua
  • 2 linguri de ulei
  • 1 lingura de smantana
  • 2 linguri de faina
  • 1/3 praf de copt
  • 4 linguri de cas

Aluatul verde:

  • 2 oua
  • 2 linguri de ulei
  • 1 lingura de smantana
  • 2 linguri de faina
  • 1/3 praf de copt
  • 2 linguri de spanac fiert si tocat
  • sare

Umplutura:

  • 250g ricotta
  • 150g crema de branza
  • sare
  • 1 lingurita de vegeta
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada tricolora:

Pregatim cele trei aluaturi in acelasi timp in trei boluri diferite.


Separam galbenusurile de albusuri.


Galbenusurile le amestecam cu uleiul .smantana ,faina si praful de copt dupa care adaugam in fiecare bol ingredientul care va da culoare la fiecare blat.Amestecam apoi albusurile batute spuma .


Compozitiile obtinute le turnam fiecare in pungi de plastic la care le taiem coltul si le intindem intr-o tava tapetata cu hartie de copt si unsa cu unt ,alternand culorile.


Dam tava la cuptorul preincalzit ,la 180 de grade timp de 15-20 de minute.


Rasturnam blatul inca cald pe un prosop umed .il rulam si il lasam sa se raceasca.


Pana cand rulada se raceste preagtim umplutura.Amestecam ricotta cu crema de branza si comdimentam cu sare si vegeta .


Desfacem usor blatul racit intindem crema obtinuta si rulam la loc.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada tricolora" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Sidy 1

30.12.2012, 07:07

Ma bucur ca ti-a placut reteta mea Bravo tie

ANNA_46 1

31.12.2012, 01:53

Super arata

angyb 1

31.12.2012, 14:55

Sidi multumesc a fost foarte gustoasa iubitul meu nu era inca terminata si mia spus ca trebuie sa ii mai fac

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Ruladă tricoloră a la Sidy