Rulada umpluta

de reisnaor_2006 in Prajituri, 2 Iul 2014 | 784 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de faina
  • 2 oua
  • 50 gr drojdie proaspata
  • 200 gr unt
  • 200 ml lapte
  • 2 pl. zahar vanilat
  • 4 lg de zahar
  • branza
  • dulceata(smochine)
  • ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada umpluta:

Incalzim laptele si adaugam untul sa se topeasca.Drojdia se freaca cu putin zahar si lapte,faina si se lasa putin la dospit.Amestecam toate ingredientele cu faina si framantam un aluat moale si se lasa sa creasca 1 ora.


Se imparte aluatul in patru si intindem o foaie pe care o umplem pe rand cu ciocolata,dulceata(smochine) si branza amestecata cu zahar vanilat si oua.In tava cuptorului punem o hartie de copt,asezam ruladele si dam la cuptor 30 min. la 200 grade.


Pofta buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada umpluta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Rocsi 1

02.07.2014, 21:30

Ce buna.

reisnaor_2006 1

02.07.2014, 23:09

multumesc

MotanLaOale 1

05.07.2014, 23:42

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mere ca-n America (double crust apple pie)