Rulou de omleta cu marar si ceapa verde

de Oana in Aperitive / Garnituri, 27 Apr 2009 | 8885 vizualizari

 

Este excelent pentru micul dejun, iar copiii vor fi extrem de incantati! Prezentarea este deosebita, dar este o simpla omleta delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 2 linguri cu branza telemea sfaramata
  • un fir de ceapa verde
  • o lingura cu marar proaspat tocat
  • o lipie libaneza
  • o felie de sunca
  • 2 frunze de salata
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulou de omleta cu marar si ceapa verde:

Mai intai preparam omleta. Branza o punem intr-un castron si o sfaramam bine cu furculita (daca este mai tare se poate da pe razatoare). Adaugam ouale si batem bine cu furculita. Adaugam ceapa taiata rondele fine si mararul tocat.

Intr-o tigaie de teflon punem cativa stropi de ulei de masline si lasam sa se incinga bine. Coacem apoi omleta pe ambele parti si o intoarcem cu grija sa nu se rupa.

Asezam lipia pe o farfurie, apoi omleta o rasturam peste lipie, asezam felia de sunca si frunzele de salata si rulam bine, ca pe o clatita. O taiem apoi in 3 si se serveste calda cu rosii proaspete sau masline.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulou de omleta cu marar si ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Chifeletti