Rulou de omleta cu marar si ceapa verde

de Oana in Aperitive / Garnituri, 27 Apr 2009 | 9022 vizualizari

 

Este excelent pentru micul dejun, iar copiii vor fi extrem de incantati! Prezentarea este deosebita, dar este o simpla omleta delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 2 linguri cu branza telemea sfaramata
  • un fir de ceapa verde
  • o lingura cu marar proaspat tocat
  • o lipie libaneza
  • o felie de sunca
  • 2 frunze de salata
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulou de omleta cu marar si ceapa verde:

Mai intai preparam omleta. Branza o punem intr-un castron si o sfaramam bine cu furculita (daca este mai tare se poate da pe razatoare). Adaugam ouale si batem bine cu furculita. Adaugam ceapa taiata rondele fine si mararul tocat.

Intr-o tigaie de teflon punem cativa stropi de ulei de masline si lasam sa se incinga bine. Coacem apoi omleta pe ambele parti si o intoarcem cu grija sa nu se rupa.

Asezam lipia pe o farfurie, apoi omleta o rasturam peste lipie, asezam felia de sunca si frunzele de salata si rulam bine, ca pe o clatita. O taiem apoi in 3 si se serveste calda cu rosii proaspete sau masline.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulou de omleta cu marar si ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Saratele cu cascaval