Rulouri de pește cu sparanghel

de elucubratiiculinare in Peste, 30 Mai 2014 | 1335 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 file pește (șalău, cod, merluciu, hering, etc)
    8 fire sparanghel
    sare piper
    ulei de măsline unt
    cartofi noi
    salată verde
    lămâie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de pește cu sparanghel:

Dacă folosim pește congelat, se lasă la dezghețat peste noapte în frigider. Se condimentează cu sare și piper. Se stropesc cu zeamă de lămâie. Cartofii noi se spală bine, se curăță de coajă și se pun la fiert în apă rece cu un praf de sare. Sparanghelul se spală sub jet de apă rece, se curăță cu un cuțit ascuțit și se taie din partea lemnoasă aprox. 1 cm . Acum decizia vă aparține cum să faceți rulourile. Eu nu am vrut să fie foarte groase, așa că am tăiat fileurile de pește în două. La fel am procedat și cu sparanghelul - chiar dacă unele din rulouri au avut parte doar de vărful sparanghelului ;) Dacă aveți mai mult sparanghel la îndemână se pot adăuga în fiecare rulou două părți de sparanghel. Rulourile se prind cu câte 2 scobitori să nu se desprindă în timpul coacerii. Se pun rulourile într-o tavă tapetată cu hârtie pergament. Se stropesc cu ulei de măsline sau unt și se dau la cuptor - preîncălzit la 200 grade C pentru 15 minute. Se pot servi ca atare sau mai adăugăm un sos cu muștar de Dijon . La sos am amestecat 150 g iaurt natur cu 2 lingurițe muștar Dijon și 3-5 căței de usturoi zdrobiți. Servim rulourile de pește cu cartofi noi și salată verde stropită cu lămâie. Sosul se poate adăuga și pe cartofii noi. Pe cartofi se poate adăuga și mărar verde tocat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de pește cu sparanghel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Valclaudia 1

30.05.2014, 21:08

super!

mamaieelena 1

31.05.2014, 06:53

babi5 1

03.06.2014, 17:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Peste prajit cu mamaliguta si mujdei de usturoi