Rulouri de porc umplute

de Miha in Porc, 14 Dec 2011 | 3773 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de cotlet de porc
  • sare si piper
  • 8 felii bacon
  • Pentru umplutura:
  • 250 g branza de vaci
  • 1 lingura smantana
  • 1 galbenus de ou
  • 2 catei usturoi
  • marar
  • sare si piper
  • 1 morcov
  • 1/2 gogosar
  • Pentru sos:
  • 4-5 catei usturoi
  • 150 g smantana
  • 1 frunza de busuioc verde
  • marar
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de porc umplute:

Usturoiul, busuiocul si mararul se piseaza bine bine, apoi se adauga smantana. Se omogenizeaza si se potriveste gustul de sare. Se da la rece.



Feliile de cotlet se invelesc in folie alimentara si se bat cu ciocanul de snitele pana se subtiaza. Se sareaza si pipereaza dupa gust si se dau la frigider pana pregatim umplutura.



Branza de vaci se mixeaza cu smantana si galbenusul pana devine ca o crema. Se adauga usturoiul pisat, marar, sare si piper dupa gust.



Gogosarul se feliaza. Morcovul se da pe razatoare sau se feliaza.



Eu am folosit o razatoare speciala pentru morcov si au iesit un fel de spaghete din morcov. Eu le-am zis spaghete, copiii le-au zis mustati. :)))) Dar se poate pune si feliat subtire pe lungime.



Pe fiecare bucata de cotlet punem crema de branza pe toata suprafata, apoi felii de morcov si gogosar. Se ruleaza usor felia de carne, apoi se infasoara in bacon.



Fiecare rulou se inveleste individual in folie de aluminiu, se pun intr-un vas termorezistent si se dau la cuptor la foc mediu.


Dupa 30-40 de minute dezvelim rulourile din folie si dam din nou la cuptor pana se rumenesc frumos deasupra.



Se lasa sa se racoreasca, se feliaza si se servesc cu sosul de smantana.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de porc umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Miha 1

20.12.2011, 21:51

Silvia ce echipa faina am face noi impreuna...

RuxyRux 1

20.12.2011, 21:52

Wow!!!! Arata de senzatie Miha!!!! Esti ultrasuper priceputa!!!

Miha 1

21.12.2011, 08:53

Ruxy...nuuu...doar ma prefac... )

Multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

File de somon cu sos de mustar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Tortellini cu sunca si sos cremos

ieri la 18:46

Ciorbă de cartofi cu afumături

de RODIMUR 5

ieri la 17:51

Pui prajit

de xana 5

ieri la 15:06

Desert tort spirala cu crema de cafea si mascarpone

de Oana 9

ieri la 13:37

RETETA RECOMANDATA
Rulouri din cotlet de porc cu ciuperci