Rulouri din ardei copti cu carne tocata.

de lilik in Mancaruri cu carne, 18 Sep 2012 | 3614 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 ardei grasi rosii,mari
  • 400 gr carne tocata amestec vita-porc
  • 1 ou
  • 3 felii de paine pt toast
  • sare,piper
  • patrunjel verde
  • 4 linguri parmezan ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din ardei copti cu carne tocata.:

Coacem ardeii pe plita si ii lasam  in folie de aluminiu sa se inmoaie.

Intre timp pregatim carnea.

Amestecam carnea tocata cu parmezan ras,sare,piper,patrunjel verde tocat marunt,ou si cu painea inmuiata si data pe razatoare.Amestecam bine si lasam deoparte.

Scoatem ardeii din aluminiu si ii decojim,apoi ii facem fasii de 5-6 cm(latime),pe care presaram putina sare.

Luam din compozitia de carne si facem cate un sululet de aceeasi latime cu fasia de ardei,dupa care o punem pe ardei si rulam,apoi inchidem cu o scobitoare si punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Dam la cuptorul incins la 180° circa 30 de minute(laturile rulourilor sunt putin rumene).

TIPS-URI

1

Puteti adauga usturoi dupa plac.

2

Puteti face cu compozitie de chiftele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din ardei copti cu carne tocata." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (41)

Sidy 1

20.09.2012, 08:49

O nebunieeeeeeee !!!!

lilik 1

20.09.2012, 12:28

Sidy saru'mana ma bucur ca iti plac

Rahela Velicu 1

14.06.2021, 21:04

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti in sos de rosii