Rulouri din carne de vita

de Panacris in Vita, 28 Oct 2015 | 1290 vizualizari

 

De mult timp sunt în plan, rulorurile din carne de vită. ;) Mereu am avut o reticență, din cauza Zmeișorilor, ce nu prea sunt prieteni cu carnea de vită, doar la gulyas :D Ei, până la urmă, a fost totul foarte bine, întrebarea Zmeului Mijlociu: doar patru bucăți???? :D Gata cu vorbăria, spor la trabă și poftă bună ;)

 

INGREDIENTE

  • Carne de vită feliată subțire ( snițel de vită) 4 bucăți,
  • Sare iodată,
  • Piper proaspăt măcinat,
  • Muștar clasic 4 linguri,
  • Sunculiță de porc cu piper 8 felii,cca. 200 g,
  • Ardei copt din salată 8 felii,
  • Ulei de măsline,
  • Scobitori sau cleme pentru rulade,
  • Vin roșu demisec cca. 200 ml
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din carne de vita:

Feliile de carne preparate, ca pentru snițel, adică feliate cât mai subțire, se asezonează de sare, piper, apoi se ung cu muștar. Se așează pe fiecare bucată de carne asezonată, câte două felii de sunculiță afumată și ardei copt din salată, apoi se rulează, se prind cu scobitori sau cleme specaule pentru rulade. Rulorile obținute se așează într-un vas termorezsitent, se stropesc cu puțin ulei de măsline, apoi se dau la cuptor ptr cca. 10 minute pe fiecare parte, apoi se toarnă vinul, se acoperă cu un capac, sau folie de aluminiu și se lasă la gătit cca. 90 de minute la foc mediu, 180 grade, electric. Rulorile se servesc fierbinți acompaniate de piure din cartofi și sos de ciuperci, în cazul nostru, dar deobicei cu varză roșie călită și găluște din cartofi, nemțești ;) Spor și poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din carne de vita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

Panacris 1

29.10.2015, 10:40

Simona, mersi de tips. N-am avut timp de prajit in tigaie, înainte de a le pune la cuptor, le-am lasat la rumenit initial in cuptor, aoi am completat cu vin le-am acoperit si le-am dat pace Vroiam să le fac la Laurentiu-Ionel, dar era ocupat cu altceva )

Gherca Daniela 1

29.10.2015, 11:59

Rocsi 1

29.10.2015, 19:53

Cred ca au fost tare apetisante!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Penne cu legume si carne de vita