Rulouri din pulpa de porc umplute cu cascaval si ceapa verde

de Dana Cristea - pusikmea in Porc, 7 Mai 2010 | 4063 vizualizari

 

ceva in genul cordon bleu

 

INGREDIENTE

  • o buc pulpa de porc
  • cascaval
  • ceapa verde
  • un albus de ou
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • boia
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din pulpa de porc umplute cu cascaval si ceapa verde:

Spalam carnea, o taiem felii ca pt snitele, o batem putin si punem feliute de cascaval si ceapa verde si rulam cu grija.


Rulourile le prindem cu scobitori si le punem la prajit in ulei incins.


Dupa ce le-am prajit le scoatem si le dam deoparte.


Intre timp amestecam albusul de ou ( am pus doar albus pt ca il aveam prin frigider, dar bineinteles ca se pune oul intreg) cu putin pesmet si dam rulourile prin acest amestec, dupa care dam bine prin pesmet si le mai punem putin la prajit, doar pana se prind o culoare aurie.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din pulpa de porc umplute cu cascaval si ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 10 %
499.99 lei
449.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Dana Cristea - pusikmea 1

07.05.2010, 22:06

gata ela, era deschisa sa sti

gaby_duceag 1

07.05.2010, 22:23

faine.dar acum nimic nu mai vreau,vin maine.ps...am vazut unghiile

Dana Cristea - pusikmea 1

07.05.2010, 22:40

gabitza te-ai saturat de la atata shaorma, te cred si eu...unghiile sunt micute si nu mai am timp de ele,aveam si eu o pasiune inainte sa nasc, dar acum s-au dus toate, pasiunea cea mai mare e andutu meu mic si drag

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Fricandou rulat in aluat