Rulouri umplute din piept găină

de ionix in Pui, 11 Dec 2010 | 6937 vizualizari

 

INGREDIENTE


  • 1 piept mare de găină
  • pudră de chilli
  • sare
  • busuioc
  • câteva cuburi de brânză topită
  • câteva feliuţe de kaizer
  • două ouă
  • pesmet
  • făină
Portii: 3
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri umplute din piept găină:

 

Pieptul de găină se spală bine, se taie felii şi se bate cu ciocanul ca pentru şnitzele, cu o folie alimentară peste carne.

Bucăţtile de piept se condimentează cu chilli, busuioc şi sare iar apoi se lasă la marinat 30 de minute.

Se ia o bucată de piept, se aşează în mijloc 2-3 felii de kaizer şi o felie de brânză topită iar apoi rulăm.

Rulouri se dau prin făină, ou bătut şi pesmet iar apoi se prăjesc în mult ulei încins.

Se pun la scurs pe şerveţele iar apoi se servesc.

Eu le-am servit cu sos de iaurt cu soia.

 

Poftă bună!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri umplute din piept găină" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

ionix 1

13.12.2010, 08:55

vă mulţumesc pentru aprecieri...

MotanLaOale 1

13.12.2010, 09:58

super bun fac si eu dar cu mai multe in umplutura

ionix 1

13.12.2010, 10:03

Vladimir, şi eu fac cu diverse umpluturi...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Varza noua la cuptor cu afumatura - Reteta savuroasa

de laura_n 7

ieri la 17:09

Castraveți murați la soare - Rețeta mamei pentru castraveți covăsiți

ieri la 09:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gaina de dupa gard