Rulouri umplute din piept găină

de ionix in Pui, 11 Dec 2010 | 6812 vizualizari

 

INGREDIENTE


  • 1 piept mare de găină
  • pudră de chilli
  • sare
  • busuioc
  • câteva cuburi de brânză topită
  • câteva feliuţe de kaizer
  • două ouă
  • pesmet
  • făină
Portii: 3
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri umplute din piept găină:

 

Pieptul de găină se spală bine, se taie felii şi se bate cu ciocanul ca pentru şnitzele, cu o folie alimentară peste carne.

Bucăţtile de piept se condimentează cu chilli, busuioc şi sare iar apoi se lasă la marinat 30 de minute.

Se ia o bucată de piept, se aşează în mijloc 2-3 felii de kaizer şi o felie de brânză topită iar apoi rulăm.

Rulouri se dau prin făină, ou bătut şi pesmet iar apoi se prăjesc în mult ulei încins.

Se pun la scurs pe şerveţele iar apoi se servesc.

Eu le-am servit cu sos de iaurt cu soia.

 

Poftă bună!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri umplute din piept găină" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

ionix 1

13.12.2010, 08:55

vă mulţumesc pentru aprecieri...

MotanLaOale 1

13.12.2010, 09:58

super bun fac si eu dar cu mai multe in umplutura

ionix 1

13.12.2010, 10:03

Vladimir, şi eu fac cu diverse umpluturi...

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Gaina de dupa gard