Sacchettini al radicchio

de ianculubita in Paste, 17 Ian 2014 | 5059 vizualizari

 

Aceste paste sunt sub forma de boccelute umplute cu branza si cicoare rosie; pe cat de frumoase sunt,pe atat de gustoase,bineinteles cu sosul gorgonzola pe care abia l-am descoperit,asa cum v-am spus cu ceva timp in urma.

 

INGREDIENTE

  • 1punga cu paste sacchettini
  • 100ml smantana lichida
  • 100g branza gorgonzola
  • piper
  • nucsoara
  • 2linguri parmezan ras
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sacchettini al radicchio:

Intr-un vas cu apa si putina sare,punem pastele la fiert 3min;

Pentru sos,punem pe foc smantana si branza,amestecam pana se topeste,condimentam cu piper si nucsoara apoi amestecam cu pastele scurse si servim cu parmezan deasupra

Daca ti-a placut reteta noastra "Sacchettini al radicchio" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Lia_ 1

17.01.2014, 20:43

ianculubita 1

18.01.2014, 07:40

Asa este fetelor,daca nu ar fi agentii de publicitate,noi de unde am sti de toate aceste bunatati

danakarin 1

18.01.2014, 09:17

Bun bun. Ia sa trag si eu o fuga la Lidl!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Paste cu parizer