Salam de biscuiti reteta cu alune de padure ( fara foc)

de Andreea Caroline in Dulciuri, 27 Ian 2014 | 2818 vizualizari

 

Salam de biscuiti reteta
De obicei salamul de biscuiti se face (o parte) pe aragaz. Eu propun o varianta ce nu necesita focul... este foarte bun chiar identic as spune cu reteta clasica!!! Incercati-l!!!

 

INGREDIENTE

  • Salam de biscuiti reteta
  • 300 gr biscuiti simpli
  • 2 oua
  • 200 gr zahar
  • 100 gr unt
  • 100 gr cacao
  • 100 gr alune de padure
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiti reteta cu alune de padure ( fara foc):

Salam de biscuiti reteta


Untul la temperatura camerei il mixam cu zaharul pana ce devine ca o crema .


Adaugam ouale, cacaua si mixam in continuare .


Separat maruntim biscuitii impreuna cu alunele de padure ( Eu le-am maruntit cu ajutorul robotului )


Adaugam biscuitii si alunele la compozitia cu cacao si amestecam bine toate ingredientele.


Punem din compozitie pe folie de aluminiu si rulam obtinand forma unui salam.


Dam la frigider cateva ore (cel mai bine e sa lasam pentru a doua zi ).


Dam folia de aluminiu la o parte,feliem si servim.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiti reteta cu alune de padure ( fara foc)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Vacuum Blender HB300RE

- 500 lei
1499.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

anca_rm 1

28.01.2014, 09:24

ce fain este , chiar nu am facut de mult

Krystyan Trendy 1

28.01.2014, 13:33

super

Andreea Caroline 1

28.01.2014, 16:43

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

katty

8550 puncte

Rocsi

6580 puncte

noiinbucatarie

3960 puncte

RODIMUR

3250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cheesecake cu Pomelo
  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiţi, reţetă cu ciocolata