Salam de biscuiti reteta cu alune de padure ( fara foc)

de - Andreea - in Dulciuri, 27 Ian 2014 | 3337 vizualizari

 

Salam de biscuiti reteta
De obicei salamul de biscuiti se face (o parte) pe aragaz. Eu propun o varianta ce nu necesita focul... este foarte bun chiar identic as spune cu reteta clasica!!! Incercati-l!!!

 

INGREDIENTE

  • Salam de biscuiti reteta
  • 300 gr biscuiti simpli
  • 2 oua
  • 200 gr zahar
  • 100 gr unt
  • 100 gr cacao
  • 100 gr alune de padure
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiti reteta cu alune de padure ( fara foc):

Salam de biscuiti reteta


Untul la temperatura camerei il mixam cu zaharul pana ce devine ca o crema .


Adaugam ouale, cacaua si mixam in continuare .


Separat maruntim biscuitii impreuna cu alunele de padure ( Eu le-am maruntit cu ajutorul robotului )


Adaugam biscuitii si alunele la compozitia cu cacao si amestecam bine toate ingredientele.


Punem din compozitie pe folie de aluminiu si rulam obtinand forma unui salam.


Dam la frigider cateva ore (cel mai bine e sa lasam pentru a doua zi ).


Dam folia de aluminiu la o parte,feliem si servim.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiti reteta cu alune de padure ( fara foc)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

anca_rm 1

28.01.2014, 09:24

ce fain este , chiar nu am facut de mult

Krystyan Trendy 1

28.01.2014, 13:33

super

- Andreea - 1

28.01.2014, 16:43

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Toba de casa
  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Sah-Mat