Salata boeuf light

de Steffy in Aperitive / Garnituri, 27 Ian 2013 | 7351 vizualizari

 

Am vazut la o emisiune cum poti face salata de boeuf light...inlocuim cartofii cu telina. Sa stiti ca nu se simte diferenta, este delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • o telina mare (aproximativ 1 kg)
  • 2-3 mocovi
  • 5-6 castraveciori acri
  • 5 gogosari acri
  • maioneza light (reteta http://www.bucataras.ro/retete/maioneza-light-41092.html)
  • sare dupa gust
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata boeuf light:

Curatam morcovii si telina si le punem la fiert in vase separate. Verificam cu furculita atunci cand sunt gata. Le dam la rece si apoi le taiem bucatele mici.

Taiem cubulete gogosarii si castraveciorii, apoi ii adaugam peste telina si morcovi. Adaugam maioneza light si sare dupa gust.

Se orneaza dupa dorinta si se serveste ca aperitiv sau in combinatie cu carne la gratar.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata boeuf light" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Steffy 1

28.01.2013, 18:07

Va imbratisez pe toate, ma bucur ca va place.

Sim0na 1

28.01.2013, 21:21

Eu nu pun deloc cartofi in salata boeuf, in schimb folosesc telina si pastarnac, si tare mult ne place!

Bucataras 1

12.02.2013, 23:19

Mie, daca-mi dai o tona de salata beuf, pe toata o maninc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Salata boeuf