Salata de boeuf cu oua

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 17 Feb 2012 | 2732 vizualizari

 

Salata de boeuf este cu siguranţă cea mai apreciată salata la noi in tara, desi nu este un fel de mâncare traditional românesc. Este omniprezentă pe mesele festive şi în special în zilele de sărbătoare.

 

INGREDIENTE

  • Zarzavatul si carnea de la o supa de carne
  • 2 cartofi fierti
  • 100g mazare verde fiarta
  • 4 oua fierte
  • un galbenus crud
  • o lingurita mustar
  • 300 ml ulei
  • 1-2 castraveti murati
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de boeuf cu oua:

Zarzavatul, legumele si carnea, se taie cubulete iar ouale (mai putin un galbenus fiert) se rad pe razatoarea cu gauri mari.


Ca sa fac economie de timp la taiat , eu dat legumele si zarzavatul printr-o sita de prajit cartofii si ies cubulete identice.


Se face o maioneza dintr- un galbenus fiert , un galbenus crud , una lingurita mustar si ulei.


Cind e gata maioneza o amestecam cu zarzavatul taiat,cu cartravetii maruntiti, potrivim de sare si daca trebuie punem putina zeama de lamiie.


Salata se pune pe un platou sau intr-un bol si se orneaza.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de boeuf cu oua" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Angelina_Elena 1

17.02.2012, 23:11

imi place foarte mult

iri_iri 1

17.02.2012, 23:25

ador aceasta salata

jolygina 1

19.02.2012, 10:24

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salata de boeuf cu linte si conopida