Salata de curcan in straturi

de adela1981 in Aperitive / Garnituri, 11 Apr 2012 | 5562 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr carne de curcan fiarta (pulpa am avut)
  • 150 gr morcov fiert
  • 100 gr patrunjel si telina fiarta
  • 100 gr castraveti murati
  • Pentru sos maioneza:
  • 180 gr maioneza
  • 80 gr smantana
  • sare, piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de curcan in straturi:

Simplu, toate ingredientele se taie in cuburi.   Se amesteca maioneza cu smantana si se condimenteaza dupa gust.  3 linguri de sos maioneza se amesteca cu carnea, 2 linguri se amesteca  cu morcovii si cate o 1 lingura si jumatate se amesteca cu patrunjelul si castraveciorii. Intr-o craticioara mai inalta, cu diametrul de 15, asezam folie alimentara, si asezam urmatoarele straturi:  1. cel de patrunjel 2.carnea de curcan 3.morcovi 4. castravetii murati Dam la rece pentru o ora, apoi rasturnam pe un platou si servim.

Eu nu am mai decorat doar cu cateva fire de patrunjel, poate alta data, oricum, am fost doar noi :)  

Pofta mare!!    

TIPS-URI

1

Folositi o forma cu peretii detasabili daca vreti sa vedeti straturi uniforme, eu nu am avut asa forma mica, iar craticioara era rotunjita la fund, sau puteti face sub forma de cupola, las in seama imaginatiei voastre.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de curcan in straturi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Sim0na 1

11.04.2012, 21:57

Mmm... ce pofta mi-ai facut cu salatica asta...

adry88 1

11.04.2012, 22:17

foarte gustos

Teo 1

11.04.2012, 23:10

arata bine !

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Dovlecei pane cu sos tzatziki