Salata de "Iarba grasa"

de ligia_hansyy in Salate, 7 Noi 2012 | 3933 vizualizari

 

Iarba grasa este o "buruiana" care creste mai peste tot ,in livada ,in vie ,pe malurile raurilor, fiind cunoscuta si ca iarba porcului. Frunzele sunt cărnoase, acrişoare şi gustoase. Se consumă sub formă de salată sau gătite. Ca leac, se foloseşte sub formă de ceai, în principal pentru tratarea unor boli ale sistemului digestiv. La noi este considerata buruiana pentru ca nu prea este cunoscuta dar proprietatile ei sunt miraculoase. Are efecte pozitive asupra creierului, ajută în depresii, tulburări bipolare, Alzheimer, autism, schizofrenie, hiperactivitate, deficit de atenţie, migrene.

 

INGREDIENTE

  • Iarba grasa
  • rosii
  • crutoane
  • ceapa
  • patrunjel
  • sare
  • ulei
  • otet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de "Iarba grasa":

Se curata si se spala salata ,rosiile, ceapa si patrunjelul.


Intr-un bol se aseaza iarba grasa,rosiile se taie cubulete aproximativ la fel de mari pe cat crutoanele, se taie marunt ceapa si patrunjelul.


Se amesteca toata compozita si se condimenteaza dupa gust

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de "Iarba grasa"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

adry88 1

07.11.2012, 17:07

place

Sim0na 1

08.11.2012, 18:48

gaby_gabytza 1

21.11.2012, 11:24

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tabouleh a la Ruxy ( de post)