Salata de paste cu scoici si peste

de Brindusa in Paste, 29 Noi 2011 | 2699 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g paste fierte si racite sub jet de apa
  • 200 g carne de scoici
  • 300 g file de peste (eu am avut salau de Dunare)
  • 2-3 ardei rosii
  • 5 cm de praz
  • 1 conserva medie de porumb
  • zeama de la 1 lamaie
  • cateva linguri de ulei de masline
  • 2 linguri cu mustar iute
  • sare, piper, piper chayenne dupa gust
  • frunze de patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de paste cu scoici si peste:

Taie ardeii cubulete si prazul rondele subtiri.


Taie pestele cubulete, in felul acesta verifici si daca mai sunt oase.


Faci un dressing: Amesteci mustarul cu uleiul si o lingurita de sare. Adaugi zeama de lamaie si amesteci bine. Pui 1/2 lingurita piper si niste piper chayenne.


Amesteci toate ingredientele, torni dressingul si amesteci bine.


Potrivesti de sare, piper.


Pune cate o portie de salata intr-un castronas cu buline si presara cu patrunjel.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de paste cu scoici si peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

deliciousflavours 1

30.11.2011, 11:31

mie personal nu-mi plac scoicile, dar restul ingredientelor sunt numai bune!
arata f bine!

gaby_gabytza 1

30.11.2011, 15:04

place

Angelina_Elena 1

01.12.2011, 11:16

frumoasa salata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Salata de paste cu legume si jambon de porc