Salata de peste (pangasius)

de Carmen in Pangasius, 18 Ian 2015 | 2051 vizualizari

 

De obicei o fac cu salau. Azi am prestat-o cu pangasius.

 

INGREDIENTE

  • pangasius - 1 pachet de 1 kg
  • cartofi - 4-5 bucati
  • smantana 200 g
  • maioneza 200 g
  • sare, piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de peste (pangasius):

Se pune apa la fiert cam 2 l si cu o lingurita de sare. Dupa ce se inspecteaza bine pestele sa nu cumva sa aiba ceva oase, se arunca in oala sa fiarba. Cat fierbe dansul, ca e iute tare in ale fierberii, curatam cartofii si-i taiem rondele sau cuburi dupa cum vrea inspiratia momentului.


A fiert? Ok! Se scoate cu spuminera pe un platou si se lasa la racit. In aceeasi apa se pun cartofii cu acelasi scop.


Au fiert si dansii? Se scot cu aceeasi spumiera pe un alt platou si se lasa la racit.


Intre timp amestecam maioneza care poate fi home made sau de la supermarket, depinde de timp si chef, dar mai ales de timp, cu smantana si un strop de piper.


Montam platoul:


- cartofi


- peste


- sos


Satios, sanatos si spectaculos!

 

TIPS-URI

1

e bine sa fierbem cartofii in aceeasi apa pentru gust

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de peste (pangasius)" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Ina 1

19.01.2015, 21:22

de incercat

Carmen 1

19.01.2015, 21:42

pup si mersi de aprecieri

delia64 1

01.02.2015, 18:58

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salata de peste, arahide si kiwi a la Diana