Salata de teci de fasole cu maioneza si usturoi

de Andra_Constantinescu in Salate, 27 Iul 2016 | 4919 vizualizari

 

Mi-a spus cineva ca in tecile clasice cu usturoi pune si maioneza. Mi s-a parut interesanta ideea si am zis sa incerc si eu, la inceput cu mai putine teci. Ce credeti? Eu, care nu mananc teci cu usturoi de obicei (am mancat decat atunci cand am fost gravida), le-am mancat aproape pe toate (le-am servit cu rosii) si am pus repede altele la fiert ca sa guste si ceilalti.

 

INGREDIENTE

  • 200 g teci de fasole fideluta galbena;
  • doi catei de usturoi;
  • 60 g de maioneza de casa (doua linguri);
  • sare;
  • circa 1l apa pentru fiert tecile.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de teci de fasole cu maioneza si usturoi:

Se iau moatele de la teci, apoi acestea din urma se spala.

Se pune 1l de apa la fiert impreuna cu putina sare, iar cand incepe sa clocoteasca, se adauga tecile, intregi.

Dupa ce tecile au fiert, se lasa sa se racoreasca, se clatesc cu apa rece si se taie in bucati medii. Se pun intr-un castron, iar peste ele se adauga usturoiul (curatat de foi, spalat) presat. Se adauga maioneza de casa si se amesteca totul, potrivindu-se de sare la sfarsit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de teci de fasole cu maioneza si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Salata colorata cu fasole verde