Salata ruseasca de gogonele verzi la borcan (la rece)

de Ksenya in Conserve, 21 Oct 2021 | 975 vizualizari

 

Si cum mai gasim pe piata gogonele bune vin cu o alta varianta de conserva ruseasca  de gogonele pe care o prezint.
Gogonele ies crocante si foarte foarte bune.
Acest mod este cel mai facil de a face o salata pentru iarna.
 

 

INGREDIENTE

  • 1200 gogonele spalate verzi taiate felii
  • 3 gogosari curatati si taiati felii
  • ardei iuti optionali
  • o capatana usturoi curatat si taiat felii
  • o legatura patrunjel tocat marunt
  • 2 linguri zahar
  • 1 lingura sare de muraturi
  • 3 linguri ulei
  • 2 linguri otet 9%
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata ruseasca de gogonele verzi la borcan (la rece):

Intr-un castron adanc adaugam gogonelele ,gogosarii,usturoiul,ardeiul iute si patrunjelul.

Adaugati  intr- un bol si dizolvati in otet ,zaharul si sarea,apoi adaugati peste gogonele ,adaugati ulei.Amestecati si lasati 3-4 ore amestecand din cand in cand.

Umpleti borcanele( la inceput vor fi 3 borcane pline de 800g) sterilizate infiletati cu capace spalate si sterilizate ,apoi intoarceti borcanele cu capacele in jos .Peste 2-3 ore intoarceti din nou borcanele.

Peste 2 zile repartizati din al treilea borcan si umpleti cele doua borcane ,adaugati zeama  care a rezultat din al treilea borcan. Dati la frigider sau la beci racoros. Vor rezista pana la primavara. Daca vor rezista!

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Ardeiul iute adaugati-l dupa gust.

2

Salata se pastreaza doar la rece.

3

Puteti adauga verdeata care va place.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata ruseasca de gogonele verzi la borcan (la rece)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

dantes 1

22.10.2021, 09:55

Interesanta!

mirela0911 1

24.10.2021, 11:16

Interesanta reteta!

Rocsi 1

26.10.2021, 11:18

Super reteta si foarte gustoasa cu siguranta!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Conopida cu Oua si Patrunjel

de Anett 1

ieri la 18:09

Musaca cu ciuperci de post

de Rocsi 9

pe 01.12 la 20:48

Cornulete cu untura si iaurt

pe 01.12 la 19:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9443 puncte

katty

7006 puncte

Rocsi

4976 puncte

Constelatialeu

2098 puncte

 Adi

2000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Conopida cu Oua si Patrunjel

de Anett 1

ieri la 18:09

Musaca cu ciuperci de post

de Rocsi 9

pe 01.12 la 20:48

Cornulete cu untura si iaurt

pe 01.12 la 19:52

RETETA RECOMANDATA
Gogonele in saramura