Salau de Nil la cuptor

de lucy2002 in Salau, 14 Noi 2019 | 15165 vizualizari

 

O reteta simpla, rapida si sanatoasa.
 

 

INGREDIENTE

  • 3 fileuri de salau
  • condimente pentru peste
  • sucul de la o lamaie
  • 3 linguri de ulei sau unt
  • cartofi
  • praf de usturoi
  • rozmarin
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salau de Nil la cuptor:

Pornim cuptorul si-l setam la o temperatura de 200 grade C.

Cartofii curtati si spalati ii taiem in patru.

Fileul il trecem printr-un jet de apa dupa care il tamponam cu hartie absorbanta.

Pregatim o tava cu hartie de copt.

Se condimenteaza fileul pe ambele parti cu arome pentru peste, praf de usturoi, rozmarin, sucul de lamaie dupa care il asezam in tava unsa cu ulei, iar de jur -imprejur asezam cartofii. Dam tava la cuptorul preincalzit si lasam in cuptor pana cand cartofii si pestele sunt facuti.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

dozare condimentelor se face dupa gustul vostru

Daca ti-a placut reteta noastra "Salau de Nil la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Salau bicolor