Saleuri cu susan

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 4 Noi 2012 | 4286 vizualizari

 

..... si bere! ;)

 

INGREDIENTE

  • 1/2 pachet aluat foietaj
  • 1 ou
  • susan
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saleuri cu susan:

Am taiat aluatul fasii, am rasucit fiecare fasie,vezi foto!

Am asezat saleurile rasucite in tava, le-am uns cu ou, am presarat susan si sare si le-am copt la foc mare. Au devenit rapid rumene si le-am servit cu bere!

Cine doreste, e asteptat! Cu drag....

Daca ti-a placut reteta noastra "Saleuri cu susan" nu uita sa-i faci un review.
 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Saratele cu mac si susan