Saramura de caras

de Constelatialeu in Crap / Caras, 14 Ian 2013 | 6831 vizualizari

 

El pestele,carasul ,in cazul nostru,ori se cumpara,ori se prinde.De cumparat e simplu,trebuie sa ai doar bani,de prins ,e aici e problema,trebuie sa ai in casa una bucata pescar,care iti insira toate sculele de pescuit,cand iti e lumea mai draga,care are rabdare si care mai si prinde peste.Eu am asa ceva,iar pestele prins direct din balta-i mai bun.

 

INGREDIENTE

  • 5-10 carasi ( dupa cat e familionul de mare)
  • un disc
  • sare
  • apa
  • ardei iute
  • si pofta de mancare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saramura de caras:

Se prinde carasul,se curata bine,atentie sa scoateti osul acela de la  imbinarea trunchului cu capul,pentru ca este amar.Se sareaza se incinge discul se pun la fript.Dupa ce s-au fript se toarna apa rece peste ei se taie ardei iute si se mananca cu mamaliga.

Sa aveti pofta  si fir intins pescarilor !

Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de caras" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Rocsi 1

14.01.2013, 20:31

Sim0na 1

14.01.2013, 22:39

offffffff... ce pofta mi-ai facut..

mamaieelena 1

16.01.2013, 10:32

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Saramura de crap